Вижте как Виктория и Дейвид Бекъм забавляват звездните си приятели с хит на "Спайс гърлс"

Виктория и Дейвид Бекъм нелучайно са една от най-стабилните и популярни звездни двойки. В социалните мрежи те постоянно показват колко държат на спокойните семейни моменти със своите деца. А когато става въпрос за купони, всеки път се убеждаваме, че умеят да се забавляват от сърце.

В неделя Виктория сподели видео, на което тя и съпругът ѝ са в центъра на забавлението и изпълняват хита на Спайс гърлс "Say You'll Be There".

„Просто небрежна вечер навън в Маями!🤭 Отидете в моя Tik Tok, за да видите пълното изпълнение 😂🥴 не, наистина не съм пила толкова много 🍸🥃🍷🥂🍹🍾💃🕺“, написа Виктория в Instagram.

Във видеото тя и Дейвид се държат за ръце и си споделят микрофона, пеейки песента на легендарната група, от която Виктория беше част през 90-те.

В своя TikTok Виктория сподели и по-дълъг видеоклип от купона, на който Дейвид за пореден път показва, че умее да се забавлява от сърце и демонстрира страхотни танцови умения.

@victoriabeckham

Warming up the vocals in Miami! More to come 🤫!! 🎶🎤

♬ original sound - Victoria Beckham

Кадрите вероятно са от афтърпартито след съботния мач на Интер Маями, на който Лионел Меси направи своя дебют в американския футболен отбор. Много звезди гледаха играта, за да подкрепят футболната звезда и Дейвид - който е съсобственик на отбора.

бекъм
Снимка: Getty

Ким Кардашиян и нейният син Сейнт Уест седяха до Серина Уилямс, която показа наедрялото си бременно коремче. Звездите на Лос Анджелис Лейкърс ЛеБрон Джеймс и Тристан Томпсън също бяха сред зрителите на трибуните.

бекъм
Снимка: Getty

В своя Instagram Виктория сподели и няколко снимки от мача, на които позира със съпруга си, дъщеря им Харпър, Ким Кардашиян, Серена Уилямс и Марк Антъни, на когото Дейвид Бекъм стана кум по-рано тази година.

Трансформацията на Виктория Бекъм през годините

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти