Мъдри мисли от великата Ана Уинтър

Анна Уинтър
Снимка: Getty/Guliver

Главният редактор на американското издание на списание "Вог" (Vogue) Ана Уинтър ще бъде удостоена с награда за изключителни постижения по време на церемонията за раздаването на Британските награди за мода.

"Ана отделя огромна част от времето си да насърчава и подкрепя талантите по целия свят в областта на модата, литературата, киното, политиката или спорта. Приносът ѝ във всички сфери е признание за нейната страст и вродена щедрост.", казва Кристофър Бейли, творческият директор на "Бърбери".

Кариерата на Ана Уинтър започва в списание "Харпърс енд куин" в Лондон през 1970 г.

През 1983 г. става творчески директор на американското издание на "Вог", а три години по-късно се връща в Англия, за да стане главен редактор на британския "Вог".

През юли 1988 г, тя се връща в Америка и заема сегашната си позиция на главен редактор на американското издание на списанието.

С работата си в благотворителни кампании тя е помогнала за събирането на почти 130 милиона долара, а освен всичко е вдъхновение за холивудската звезда Мерил Стрийп, която играе ролята на строгата главна редакторка във филмовата лента "Дяволът носи "Прада".

А ето и няколко мъдри мисли от Ана Уинтър:

"Работех за "Харпърс Базар". И ме уволниха. Препоръчвам на всеки да мине през това – научаваш много".

"Хората реагират добре на онези, които са сигурни в това какво искат".

"Създайте свой собствен стил. Бъдете уникални за себе си и неповторими за останалите".

"Всичко е въпрос на правилно разграфяване на времето. Ако е твърде скоро – никой не разбира, а ако е далеч в бъдещето – всеки забравя".

"Модата върви само в една посока – напред. И аз твърдо вярвам в тази посока".

"В края на краищата разчитам само на собствените си инстинкти. Понякога съм права, очевидно е, че друг път греша. Но винаги човек трябва да остава верен на личните си убеждения".

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти