Меган Маркъл е като героиня от романтична комедия, докато целува принц Хари за нова спортна победа

принц Хари Меган Маркъл
Снимка: Getty

Меган Маркъл и принц Хари присъстваха на мач по поло в Калифорния, а събитието се превърна в един от редките поводи двамата да споделят целувка на публично място.

В благотворителната игра взе участие херцогът на Съсекс, а херцогинята се появи, за да подкрепи съпруга си. 40-годишната Меган Маркъл изглеждаше изискано в съчетание от черна риза на бели точки и бяла пола, а аксесоари като шапка с полупрозрачна периферия и слънчеви очила завършваха стилната ѝ визия, която ни напомня на съвременна версия на Джулия Робъртс в „Хубава жена“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELLE Magazine (@elleusa)

Финалът на събитието още повече напомни на романтичен филм, когато Меган целуна Хари за победата в мача!

Вижте още снимки от събитието в галерията тук >>>

За щастие на семейството, отборът на принца - Los Padres, спечели състезанието, а херцогинята се качи на сцената, за да връчи наградите. След като целуна по двете бузи всеки от съотборниците, Меган даде целувка по устните и на съпруга си, опитвайки се да прикрие момента с ръка, а впоследствие се понечи да изтрие отпечатъка от яркото си червило.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Revista ¡HOLA! (@holacom)

Това ни кара да си спомним за един друг път, когато Хари спечели мач на поло, а Меган отново възнагради съпруга си с целувка. Годината бе 2018, двамата все още работеха като действащи членове на кралското семейството, живееха във Великобритания и още не бяха станали родители.

► Спортна победа за принц Хари, отпразнувана с целувка

От тогава насам са се променили доста неща, но изглежда, че тръпката помежду им не е сред тях! Вижте още снимки от скорошното събитие в галерията тук >>> 

Припомнете си още редки публични моменти на близост в кралското семейство:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти