Любов като на кино: Хари и Меган споделиха романтична целувка на сцената

Появата на Хари и Меган на церемонията по откриването на игрите „Инвиктус“ беше изпълнена с много сладки моменти!

Херцогът и херцогинята на Съсекс официално дадоха началото на спортното събитие в събота вечер, като пристигнаха на церемонията хванати ръка за ръка. За събитието херцогинята носеше елегантна, но изненадваща визия, като вместо рокля, беше заложила на бяла блуза с голи рамене, тъмносин панталон с висока талия, черни токчета и златно колие.

На снимките двамата са усмихнати, докато се разхождат по жълтия килим на събитието, като Хари беше облечен в сив костюм и бяла риза без вратовръзка.

Хари и Меган откриха игрите „Инвиктус“ с романтичен момент

Двойката се качи и на сцената по време на церемонията, като Меган представи Хари като основател на Игрите. Въведението на херцогинята включваше момент на благодарност за военнослужещите, както и възклицание към украинския отбор, като възкликна на родния им език „Слава Украйни!“.

След това тя приветства Хари като свой „невероятен съпруг“ и „баща на нашите деца Арчи и Лили“. Херцогът и херцогинята споделиха и сладка бърза целувка на сцената, преди основателят на игрите „Инвиктус“ да започне речта си.

принц Хари Меган Маркъл
Снимка: Getty

В речта си Хари също отдаде почит на украинския отбор, като каза: „Вашата храброст, че избрахте да дойдете и че сте тук тази вечер, не може да остане незабелязана.“

„Когато говоря със сина си, Арчи за това какъв иска да бъде, когато порасне, в някои дни е астронавт. В други дни е пилот. Очевидно пилот на хеликоптер. Но това, което му напомням, е, че без значение какъв искаш да бъдеш, когато пораснеш, най-важен е твоят характер. И нищо не би накарало майка му и мен да се гордеем повече от това да го видя да има характера на хората, които виждаме пред нас: ВИЕ.“

Херцогът и херцогинята се появиха за първи път на игрите в Хага, Нидерландия, вчера, където присъстваха на прием. Те също присъстваха в събота сутрин на първото събитие за медал от игрите – предизвикателство за оф-роуд каране.

Повече снимки от събитието може да разгледате в галерията:

Хари и Меган зад волана на първото предизвикателство от игрите „Инвиктус“

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти