След тайното посещение на кралицата: Меган Маркъл блести в бяло на специално събитие

Меган Хари
Снимка: Getty

След като посетиха кралица Елизабет във Великобритания, Меган Маркъл и принц Хари пристигнаха в Холандия за игрите „Инвиктус“. Първото събитие, на което попаднаха в петък, беше приемът за посрещане на атлетите и техните семейства в Хага - и първият тоалет на херцогинята на Съсекс не ни разочарова.

Това е първата поява на Маркъл в Европа, откакто двамата с Хари изпълниха последните си публични ангажименти като кралски особи през март 2020 г., така че не всеки тоалет би бил подходящ. Тя заложи на ефектен бял костюм на Valentino и допълни монохромната визия с чанта на италианския дизайнер и обувки Aquazzura.

Меган изглеждаше непринудена и щастлива, че е до съпруга си в такъв специален ден след отлагането на събитието заради пандемията. Хари се придържаше към обичайната си униформа от черен костюм с бяла риза с копчета - той остави зашеметяващото облекло на съпругата си да направи голямото изявление.

Игрите „Инвиктус“, които започват днес, на 16 април и продължават до 22 април, дават възможност на военни ветерани с наранявания или заболявания да се състезават на високо ниво в спортове като волейбол в седнало положение, баскетбол в инвалидна количка, вдигане на тежести и плуване. Спортното събитие е много важно и за двамата, защото именно там те направиха публичния си дебют като двойка на игрите в Торонто, Канада, през 2017 г.

Меган Хари
Снимка: Getty

Очаква се херцогинята на Съсекс да бъде на игрите „Инвиктус“ само през уикенда, докато Хари планира да бъде там през цялата седмица. Той подкрепя всички спортисти, но даде допълнителна подкрепа на отбора на Великобритания в разговор с Zoom.

„За много от вас, що се отнася до мен, вие вече сте спечелили злато, само с това, че сте стигнали дотук“, насърчи ги той. „Фактът, че сега седите там, облечени в тази лента, и можете отново да носите Union Jack на ръката си, означава толкова много за всеки един от вас.“

Принц Хари и Меган Маркъл на игрите „Инвиктус“

 

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти