Този скрит жест между Кейт и принц Уилям говори красноречиво за взаимоотношенията им

Принц Уилям и Кейт Мидълтън бяха заети с отбелязването на Деня на Свети Давид в Уелс точно преди седмица. Припомнете си тук всички дейности в Уелс, които бяха част от кралските им ангажименти >>>

През годините мнозина успява да уловят малките моменти на близост между херцога и херцогинята на Кеймбридж, но един специален жест успява да привлече вниманието на експертите по езика на тялото.

Преди да го анализираме, нека се замислим – тази кралска двойка се въздържа от прояви на физическа близост и романтични жестове на публични места, но въпреки това химията между тях е толкова силна, че не може да остави никого равнодушен. Как го постигат?

Освен инструмент за невербална комуникация, езикът на тялото е и проводник на емоции. Не е нужно да сме експерти по езика на тялото, за да уловим кога двама души се чувстват добре в компанията един на друг. Тук можем да споменем и петте езика на любовта, които са различни за всяка двойка.

И така, вижте тази снимка:

Кейт Мидълтън
Снимка: Getty

Мястото е Blaenavon Hwb - обществен младежки център, който подкрепя повече от 600 местни жители. Какво общо този кадър с петте езика на любовта?

Уилям неведнъж е казвал, че това, което го кара да се влюби в Кейт, е нейното чувство за хумор. Горе виждаме как херцогинята „тържествено“ кани своя принц на „кралско състезание по печене на торти“ пред очите на всички. Нещо повече, по-късно тя се пошегува, че „в неговата кулинарна територия цареше хаос“.

Истината е, че това освободено и закачливо поведение на Кейт много трудно може да се постигне, освен ако не ти идва отвътре. Особено заради факта, че принц Уилям е особено напрегнат и обран по време на изпълняването на кралските си задължения. Именно човек като нея е перфектната му половинка – успява да го успокои, да го отпусне и да му напомни да не се взима толкова насериозно (поне понякога). 

Това е една от тайните на магията, която се случва, когато тези двамата срещнат погледите си – когато доверието и сигурността се срещнат с чувството за хумор, стават чудеса.

Нека се опитаме да бъдем като тях – по-усмихнати и добронамерени не само към партньора си, но и към всички около нас. 

Разгледайте повече снимки от отбелязването на Дена на Свети Давид тук:

Кейт и Уилям: ден в Уелс

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти