Зимната визия на Кейт Мидълтън, в която се влюбихме, и какво се случва, когато не я нарекат Нейно Височество

Принц Уилям и Кейт Мидълтън бяха заети с отбелязването на Деня на Свети Давид в Уелс днес.

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж отбелязаха празника, който се празнува в чест на светеца покровител на страната, като посетиха уелските градове Абъргавени и Бленавон.

Първо в програмата си двойката се отби в Пант Фарм - ферма за кози, която от 20 години доставя мляко на местен производител на сирене. Там те се срещнаха с фермерите Гари и Джес Йоманс, за да обсъдят предизвикателствата и възможностите, пред които е изправен земеделският сектор в момента. Срещнаха се и с други представители на бранша, за да научат как селското стопанство е в основата на местната икономика.

За посещението Кейт носеше горскозелено яке Seeland Woodcock на открито, черни тесни дънки, червена кашмирена кратунка от Pickett London и чифт кафяви Blundstones. Уилям също носеше зелено палто и чифт черни панталони.

Embed from Getty Images

След това двойката се отправи към пазара в Абъргавени, където беше посрещната от тълпи доброжелатели.

Херцогът и херцогинята посетиха щанда за сирене на Ники Хъртс на пазара в Абъргавени, където продавачът се обърна към кралските особи с "Кейт" и "Уил". Правилният начин да се обръщате към член на кралското семейство е първо да го наречете "Ваше кралско височество" и след това да използвате съответно "сър" или "мадам". Г-жа Хърст обаче заяви, че Кембридж не са се притеснили от неофициалното обръщение.

Тя казва: "Те са прекрасни. Не бях сигурна какви ще бъдат и как да ги наричам по отношение на титлите им. Нарекох ги "Кейт" и "Уил" и те бяха наистина непринудени".

Кейт и Уилям: ден в Уелс

Херцогинята смени екипировката си за разходка на открито с друг ансамбъл в горскозелено, като този път носеше дълго палто и ролка, придружени от основен слой черни прилепнали дънки и чифт черни велурени ботуши до глезена. Междувременно Уилям се преоблече в тъмносиньо палто и светлосиня блуза с копчета.

След това двамата се отправиха към Blaenavon Hwb - обществен младежки център, който подкрепя повече от 600 местни жители. Там херцогът и херцогинята на Кеймбридж изслушаха млади хора от центъра, които разказаха за икономическите трудности, с които се бори градът им през последните три десетилетия. Освен това те се срещнаха с млади посланици от програмата "Младежки посланици на световното наследство", която работи за овластяване на младите чрез културно образование и семинари.

кейт уилям
Снимка: Getty

Накрая двамата почетоха платинения юбилей на кралица Елизабет, като засадиха дърво в Бленавон като част от "Зеленият балдахин на кралицата" - нова инициатива за засаждане, която приканва хората в Обединеното кралство да "засадят дърво за юбилея".

Кейт и Уилям: ден в Уелс

 

Прочетете още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти