Кейт и Уилям нарушиха правилата с неочаквана близост в Ирландия

Кейт Мидълтън принц Уилям
Снимка: Getty

Ирландската обиколка на херцога и херцогинята на Кеймбридж продължи със следващ ден, пълен с ангажименти и любопитни подробности.

Кейт Мидълтън и принц Уилям започнаха деня си с посещение на благотворителната организация Jigsaw - Националният център за психично здраве в Дъблин, където се срещнаха с млади хора, ползващи нейната помощ.

Кейт Мидълтън принц Уилям
Снимка: Getty

За появата си там херцогинята облече палто, което последно е видяна да носи през 2008 г., когато с принц Уилям все още не бяха семейство. Връхната дреха беше съчетана с черни панталони и блуза на точки.

Вижте още снимки от деня в галерията тук >>>

В съседното графство Килдеър кралската двойка помогна за приготвянето на храна в Савана Хаус, като преди това се отби в местен магазин заедно с няколко деца, за да купят съставки за зеленчукова супа. Денят продължи с посещение на изследователската ферма Teagasc в графство Мийт, където двамата научиха повече за устойчивото стопанство в страната, и разходка по хълма Хаут, разкриващ красива гледка към Ирландско море. 

Кейт Мидълтън принц Уилям
Снимка: Getty

Там, по-далеч от камерите, Кейт за кратко успя да се разходи със съпруга си под ръка - необичайно нарушение от тяхна страна на неписано правило в кралското семейство, което не позволява физически прояви на близост между двойките. Но имайки предвид, че ангажиментът им тук е неформален, двамата биха могли да си позволят малко свобода.

Вижте още снимки от деня в галерията тук >>>

За ангажиментите в провинцията херцогинята носеше зелено яке с колан Dubarry, блуза на каре Barbour и доверените ѝ ботуши Penelope Chilvers.

Кейт Мидълтън принц Уилям
Снимка: Getty

Херцогът и херцогинята завършиха втория ден от гостуването си с прием, организиран от вицепримиера на Ирландия Саймън Ковени. Кейт отново заложи на десен полка дотс, който виждаме в лилавата рокля Oscar de la Renta с високо деколте и колан около талията. Елегантната визия на херцогинята допълваха аксесоарите в черно – чантичка и обувки, и косата ѝ, вързана на опашка.

Кейт Мидълтън принц Уилям
Снимка: Getty

Вижте още снимки от деня в галерията тук >>>

игра
Снимка: Edna.bg

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти