Лошият навик на Риана да пуши

Лошото момиче Риана
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Риана упорито се опитва да покаже, че цялото скандално поведение, което демонстрира в повечето си клипове, не е само имидж, а и в реалния живот се държи по същия начин.

Певицата се наслаждава на почивка на Хавай и на странно изглеждащи цигари. Известна е любовта на Риана към папироските, но явно в тънките хартийки не винаги е свит само тютюн.

На папарашки снимки се вижда как певицата е хваната с два пръста тъмна на вид цигара и й се наслаждава на плажа на екзотичните острови. Какво точно е било съдържание на цигарата, разбира се, не е известно, но всеки сам може да направи своите предположения.

На личната си страница в Туитър Риана даже споделила - "Kush rolled, glass full... I prefer the better things", което в най-основен превод трябва да означава, че марихуаната е свита, чашата е пълна и че Рири предпочита по-доброто.

Освен лошия си навик да пуши, Риана демонстрира уникално тяло във възкъса, лятна, розова рокличка.

Певицата наскоро се снима отново за рекламна кампания на бельо и дънки Армани (Armani) и напук на критиците доказа, че наистина има красиво и стегнато тяло, а не че фотошопът я е дарил с такова на плакатите за кампанията.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти