Джордж Клуни: "Приятели" не донесе на Матю Пери щастие и мир

Славата може да носи пари и да отваря много врати в шоубизнеса (и не само), но много звезди са признавали, че тя сама по себе си не носи щастие. Покойният Матю Пери също говори по този въпрос в своите мемоари, като признава, че би заменил известността и милионите, които е спечелил, ако можеше да не страда от зависимости през целия си живот. 

В ново интервю за Deadline Джордж Клуни си спомни за колегата, с когото са имали близки отношения. Актьорът коментира, че неговият дългогодишен приятел Пери, който почина през октомври, не е бил щастлив, докато е участвал в "Приятели" като Чандлър Бинг.

Джордж Клуни
Снимка: Getty

"Познавам Мат, още откакто беше на 16 години. Играехме падел тенис заедно. Той е с около 10 години по-млад от мен", спомня си Клуни.

„И той беше страхотно, много забавно дете. Беше хлапе и всичко, което казваше, беше: „Просто искам да участвам в ситком, човече. Просто искам да участвам в обикновен ситком и бих бил най-щастливият човек на земята."

Когато Пери получава ролята си във „вероятно един от най-добрите [ситкоми], създавани някога“, обаче, „той не беше щастлив“, споделя Клуни.

Матю Пери
Снимка: Getty

„Това не му донесе радост, щастие или мир... Беше трудно да го гледаме, защото не знаехме какво му се случва. Просто знаехме, че не е щастлив и нямахме представа, че е взимал по 12 викодина на ден и всичко останало, за което говореше, всички тези сърцераздирателни неща."

Матю Пери е пример за това как "просто успехът, парите и всички тези неща автоматично не ви носят щастие", разсъждава Клуни и добавя: "Трябва да сте доволни от себе си и живота си."

Матю Пери
Снимка: Getty

По-рано този месец беше публикуван доклад от аутопсията на Пери, който посочва като причина за смъртта му острите ефекти от приема на кетамин.

Според доклада обичаният актьор, който беше открит мъртъв в джакузито в дома си, е бил подложен на инфузионно лечение с кетамин заради депресия и тревожност. Последната му известна терапия е била повече от седмица преди смъртта му, но кетаминът в системата му не може да е от нея, тъй като лекарството действа под четири часа, отново според доклада.

Матю Пери
Снимка: Getty

В доклада се отбелязва още, че факторите, допринасящи за причината за смъртта на Пери, са удавяне, коронарна артериална болест и ефектите на бупренорфин, който е лекарство, което се предписва за медицинско лечение на хора с опиоидна зависимост.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти