"Беше чест да те наричам свой приятел": Мат Лебланк почете Матю Пери с трогателен пост

Мат Лебланк
Снимка: Getty | imdb

Мат Лебланк почете паметта на своя екранен съквартирант Матю Пери, след внезапната му смърт.

Двамата актьори изиграха ролите на най-добрите приятели Джоуи Трибиани и Чандлър Бинг в „Приятели“. След като Матю Пери бе открит мъртъв в дома си в края на миналия месец, целият свят изпадна в шок и огромна скръб.

Няколко дни по-късно Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Мат Лебланк и Дейвид Шуимър публикуваха съвместно официално изявление относно трагичната кончина на своя колега и приятел. Тогава те заявиха, че са опустошени и имат нужда от време, за да се справят с огромната загуба.

„С времето ще кажем повече, както и когато можем“, допълниха тогава звездите от "Приятели".

Днес 56-годишният Лебланк сподели емоционално и трогателно послaние в Instagram, включващо снимки на легендарната двойка от снимачната площадка на "Приятели".

"Матю. С натежало сърце казвам "сбогом". Моментите, които прекарахме заедно, честно казано са сред любимите моменти в живота ми", написа Мат. „За мен беше чест да споделя сцената с теб и да те наричам мой приятел."

„Винаги ще се усмихвам, когато мисля за теб и никога няма да те забравя. Никога“, продължи той. „Разпери криле и лети, братко, най-накрая си свободен. С много любов.“

В края на поста Лебланк прави точно това, което Матю (а и Чандлър) би оценил – успява да се пошегува: „И предполагам, че може да задържиш 20-те долара, които ми дължиш.“

Матю Пери и Мат Лебланк са една от най-обичаните екранни двойки приятели на всички времена.

Тъжният живот на Матю Пери – звездата, която никога няма да угасне

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти