Дженифър Анистън се сбогува с Матю Пери и разплака света: "Мати, обичам те толкова много! Ти си част от моето ДНК"

След като Мат Лебланк и Кортни Кокс използваха социалните мрежи, за да се сбогуват и да отдадат почит на колегата си и скъп приятел Матю Пери, същото направи и Дженифър Анистън.

В много личен и трогателен пост в Instagram, който просълзи мнозина, актрисата се сбогува с Матю.

Анистън сподели няколко кадъра от снимачната площадка на сериала на "Приятели", както и скрийншот от съобщения, които са си разменяли с Пери.

Ето какво написа актрисата в памет на своя приятел:

"О, боже, това боли толкова много... Да трябва да кажа сбогом на нашия Мати е влудяваща палитра от емоции, които никога не съм изпитвала до момента. Всички преживяваме загуби в някакъв момент от живота си. Губим животи, губим любов. Оставих си време просто да стоя и да позволя на мъката да ми покаже каква щастливка съм, че съм имала някой в живота си, когото съм обичала толкова много. А ние го обичахме наистина много. Той беше част от нашето ДНК. Винаги бяхме шестимата. Едно семейство по избор, което завинаги промени курса на живота ни и това кои сме ние. Мати ЗНАЕШЕ как да накара хората да се смеят. Както сам казваше "ако не чуя смях, значи умирам". Животът му буквално зависеше от това. И той го правеше адски добре. Той ни караше да се смеем. Да се смеем здравата. През последните няколко седмици си изплаквам очите, докато препрочитам нашите чатове. Смея се и плача и после се смея отново. Ще пазя тези съобщения завинаги. Открих едно, което ми беше изпратил от нищото един ден. Можете да го видите във втория слайд.

Мати, обичам те толкова много и знам, че вече си в пълен мир и покой и болката я няма. Говоря ти всеки ден... и понякога почти чувам как ми отговаряш "Може ли да бъдеш по-луда?"

Почивай в мир, малки братко.

Ти винаги правеше деня ми по-хубав.

Матю Пери е признавал в интервюта, както и в книгата си, че е бил влюбен в Дженифър Анистън още преди да започнат снимките на "Приятели", но между тях никога не е имало нещо романтично.

Той е разкривал още, че именно Анистън е била тази, която го е подкрепяла най-много в борбата му със зависимостите и са поддържали най-близка връзка след края на сериала.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти