Кортни Кокс се сбогува с Матю Пери с почит към любовната им история в "Приятели"

След като Мат Лебланк се сбогува с екранния си партньор и приятел Матю Пери вчера, още един член на звездния състав на сериала използва социалните мрежи, за да отдаде почит на актьора.

Кортни Кокс публикува сърцераздирателен пост в памет на Матю Пери, който изигра телевизионния ѝ съпруг Чандлър в "Приятели".

59-годишната актриса сподели сцена от сериала, в която техните герои – Чандлър Бинг и Моника Гелър – за пръв път прекарват нощта заедно.

"Когато работиш с някого толкова близко, колкото аз с Матю, има хиляди моменти, които бих искала да мога да споделя. Засега ето един от любимите ми", написа Кортни.

 „За да дам малко предистория, Чандлър и Моника трябваше да имат еднократна нощна забежка в Лондон. Но поради реакцията на публиката това стана началото на тяхната любовна история“, продължи тя.

 "В тази сцена, преди да започнем да играем, той ми прошепна забавна реплика. Често правеше такива неща", разказва още Кокс.

В сцената Моника се крие под одеялото в леглото с Чадър, след като двамата преспиват заедно преди сватбата на Рос в Лондон. В крайна сметка Моника изскача отдолу, за да попита дали брат ѝ е узнал, че приятелят му е прекарал нощта с нея.

Кортни публикува видео от момента в "Приятели", което включва и кадри зад кулисите. На тях се вижда и шегата – след излизането на Рос от хотелската стая, Моника казва на Чадлър да отиде под завивката, тъй като сега е „неговият ред“.

„Той ми каза да го кажа, наистина“, обяснява с усмивка Кортни, когато публиката и екипът избухват в смях от неочакваната реплика.

„Той беше забавен и мил“, сподели още актрисата пред своите 15 милиона последователи в Instagram. „Толкова съм благодарна за всеки момент, който прекарах с теб, Мати, и ми липсваш всеки ден.“

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти