Болката на Дженифър Анистън: актрисата приема изключително тежко смъртта на Матю Пери

дженифър анистън матю пери
Снимка: Warner Bros.

Дженифър Анистън преминава през икзлючително тежък период след смъртта на нейния колега Матю Пери. Според източник, близък до актрисата, Анистън е "унищожена" след трагедията и за нея сякаш е най-трудно да приеме мисълта, че Пери си е отишъл от този свят.

"Дженифър Анистън и Кортни Кокс приемат най-тежко смъртта на Матю. Всички са съкрушени, но те наистина не могат да повярват", разкрива източникът.

"Това е втората голяма загуба в живота на Дженифър в рамките на годината. Преди по-малко от година тя загуби баща си", споделя още източникът. "Все още не се е възстановила от тази трагедия, а след смъртта на Матю съвсем изгуби почва под краката си."

дженифър анистън приятели
Снимка: Getty

"Тя се опитва да се събере и да се възстанови от този унищожителен удар, който съдбата ѝ поднесе."

Матю Пери бе положен в мемориалния парк Forest Lawn в Лос Анджелис, недалеч от студиото на Warner Bros. - мястото, където той се снимаше в хитовия сериал от 90-те "Приятели". На погребението присъстваха семейството и приятелите на Пери, включително бившите членове на актьорския състав на "Приятели" - Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиза Кудроу, Мат Лебланк и Дейвид Шуимър. Общо около 20 души, облечени в черно, се бяха събрали около гроба на Пери.

приятели
Снимка: © Friends / Bright/Kauffman/Crane Productions and co-producer

Актьорът беше намерен мъртъв в джакузи в дома си в Лос Анджелис на 28 октомври.

Петимата колеги на Матю Пери от „Приятели“ публикуваха съвместно официално изявление относно трагичната кончина на актьора на 54-годишна възраст, която шокира и натъжи целия свят.

Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Мат Лебланк и Дейвид Шуимър подписаха изявлението, споделяйки, че са разбити от новината за смъртта на техния колега, с когото работиха в продължение на 10 години между 1994 и 2004 г. 

кортни кокс матю пери приятели
Снимка: Getty/Gulliver

„Всички сме толкова опустошени от загубата на Матю. Бяхме нещо повече от партньори на екрана. Ние сме семейство“, казаха те пред People. „Имаме толкова много за казване, но точно сега ще отделим малко време, за да скърбим и да се справим с тази необозрима загуба.“

Макар Пери да водеше открита битка със своята зависимост към алкохола и опиатите цели десетилетия наред, негови близки разкриват, че е бил "100% трезвен и чист" в деня на смъртта си, както и за голям преод от време преди това.

Тъжният живот на Матю Пери – звездата, която никога няма да угасне

 

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти