Сбогом, Чандлър Бинг! Ще пием едно кафе за теб, дано в Йемен е хубаво

чандлър бинг
Снимка: Warner Bros.

Вяра Иванова

Това е “Епизодът, който разби сърцата ни” и “Епизодът, в който изгубихме приятел”. Актьорът Матю Пери си отиде от този свят, но героят му Чандлър Бинг ще остане завинаги в сърцата и в усмивките ни с брилянтното си превъплъщение в сакркастичния Чандлър, който ще продължава да ни разсмива заедно с останалите незабравими “Приятели”.

Както самият Чандлър би казал - дали да кажем “сбогом” може да бъде по-трудно?

Благодарим ти, че беше нашият Чандлър! Да имаш чувство за хумор, подправено с щедра доза сарказъм, е наистина изключително качество, а Матю Пери бе усвоил до съвършенство тази рядка човешка черта. Има специални хора, които остават завинаги с нас, дори и вече да не са тук физически. Така ще се случи и с Матю Пери. Той завинаги ще бъде нашият Чандлър Бинг.

Завинаги ще останеш усмихнатият ни приятел със смешното ретро елече, напъхал ръце в джобовете и с подготвен саркастичен коментар за всяка абсурдна ситуация. Сродната душа на Моника, най-добрият приятел на Джоуи, пазителят на Пилето и Патето и майсторът на джагата. Човекът, за който и до ден днешен не сме сигурни какво точно работеше, но сме сигурни в едно - всички искахме да бъдем твои приятели!

Благодарим ти, че беше Чандлър и то в свят, който е пълен по-скоро с хора като Ричърд или Пийт. Ти беше просто Чандлър - най-добрият приятел на света, винаги готов да ни разсмееш и разсееш в труден (или пък щастлив) момент. Забавният тип, който знае как да обича хората, макар да се бори с достатъчно свои лични страхове.

Винаги сме знаели, че ще дойде ден, в който ще научим подобна съкрушителна новина. И в този момент децата ни няма да разберат защо майка им и баща им сядат на дивана със сълзи в очите и си пускат първи епизод от един стар сериал… И един ден ще се надяваме, че порасналите ни деца ще пожелаят да седнат заедно с нас на този диван и ще изгледаме заедно 1-2 епизода на “Приятели”.

А до тогава… до тогава ние ще си представяме, че Чандлър отново е излъгал досадната Джанис и е заминал за Йемен. Или пък просто е слязъл до долу за едно бързо кафе в абсурдно голяма чаша. И съвсем скоро ще влезе пак през онази лилава врата, ще я затръшне със замах и ще ни разсмее с поредната си шега.

Матю Пери сигурно би искал да го запомним с усмивка, ето защо ви предлагаме да си припомните някои от най-забавните реплики на Чандлър Бинг:

Най-забавните реплики на Чандлър Бинг от "Приятели"

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти