Да караш света да се смее, докато отвътре боли: тъжният живот на незабравимия Матю Пери

Днес осъмнахме с ужасна новина, на която не искаме да повярваме – само на 54 години от този свят си отиде една от най-легендарните телевизионни звезди, Матю Пери.

Матю Пери е един от най-обичаните актьори в света. В продължение на десет години, от 1994 г. до 2004 г., той изигра саркастичния Чандлър Бинг в хитовия сериал „Приятели“. Ролята му носи номинация за Еми за главна мъжка роля в комедиен сериал през 2002 г.

Успехът на „Приятели“ превърна актьорите от сериала в милионери и звезди, които завинаги ще останат в сърцата на феновете. Почти 20 години след последния епизод светът не спира да се вълнува от техния личен живот и професионални успехи. А житейската история на Матю Пери безспорно е най-тъжната.

Борбата със зависимостите, невероятните изпитания за здравето и волята, както и несполуките в личния живот правят Матю Пери въплъщение на образа на тъжния клоун – артистът, който разсмива целия свят, докато самотата и нещастието разяждат душата му.

Славата може да му носи обичта на милиони, но тя идва с висока цена. До края Матю остана по-скоро нещастен човек, на когото се е налагало неведнъж да се бори, за да избегне смъртта. Той никога не се е женил и няма деца, а страховете и нуждата му от внимание се зараждат още в детството и го преследват през целия му живот.

В мемоарите си от миналата година той горчиво подчертава, че романтичните връзки в миналото никога не са довели до нещо смислено и дълготрайно.

Продължете в галерията, която посветихме на незабравимия талант Матю Пери и неговата невероятна история за борба, болка, самота, но и огромна воля за живот.

Тъжният живот на Матю Пери – звездата, която никога няма да угасне

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти