"Изглежда с 20 години по-млад": Ръсел Кроу изненада феновете си с нова визия

Холивудската легенда Ръсел Кроу, известен с грубите си образи на екрана и отличителната си сребърна брада, изуми своите последователи, след като се завърна към външен вид, напомнящ за по-младите му години.

В скорошна публикция в социалните мрежи 59-годишната звезда от "Гладиатор" показа гладко избръсната визия, отбелязвайки драматично отклонение от характерния му вид с гъста брада, който се превърна в неразделна част от неговата идентичност през последните няколко години.

Обръщайки се към последователите си, актьорът сподели трансформацията си, загатвайки, че премахването на брадата му е част от неговата подготовка за предстоящата му 20-та филмова роля.

„Актьорът подготвя #20. Първо бръснене от 2019 г.“, написа той, предизвиквайки спекулации и вълнение за новия филмов проект сред фенове и кино ентусиасти.

Ответната реакция във връзка на новия външен вид на Ръсел Кроу беше незабавна и изключително положителена. Феновете изразиха своето одобрение в секцията с коментари.

Ехо от "Уау, изглеждаш с 20 години по-млад!" и подобни чувства на възхищение подчертаха поразителното въздействие на решението на холивудската звезда да се откаже от окосмяването по лицето си.

„Изглежда добре! Хубаво е да промениш нещата и да се избръснеш. Имаш хубаво лице, което се криеше зад всички тези косми“, отбеляза един фен, докато други бяха любопитни за предстоящите начинания на актьора в киното, нетърпеливи да научат повече за ролята, която предизвика такава лична промяна.

С кариера, продължаваща с десетилетия, и разнообразна филмография, предстоящите роли на Ръсел са също толкова интригуващи, колкото и новата му визия.

Той трябва да се потопи в света на смесените бойни изкуства за филма "Звярът в мен", да се заеме с историческото значение на нациста Херман Гьоринг в "Нюрнберг" на Джеймс Вандербилт и да се потопи в тръпката на "Земя на злото" заедно с братята Лиам и Люк Хемсуърт.

Освен това участието му в дългоочаквания научно-фантастичен филм "Ловецът Крейвън" добавя към очакването около бъдещите му проекти.

Отвъд света на актьорството, Ръсел наскоро се наслади на ценно време със семейството си по време на празниците.

Бившата му съпруга Даниел Спенсър, австралийска актриса, сподели рядък поглед към личния им живот със снимка на Ръсел и двамата им синове, Чарлз и Тенисън, на фона на емблематичния Фонтан ди Треви в Рим.

Интимният семеен момент, уловен по време на бягството им в Италия, предложи на феновете рядък поглед към личния живот на актьора, който често е обвит в мистиката на публичната му персона.

Edna холивудска легенда: гладиаторът Ръсел Кроу през годините

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти