Грешката на Кейт Мидълтън, която всички останали майки също допускат

Трите деца на Кейт Мидълтън и принц Уилям ще се завърнат обратно в училище след броени седмици и подготвоката им за новата учебна година сигурно вече е започнала. Както много други родители по света, Кейт и Уилям ще трябва да се справят със сложната задача да отметнат всичко от списъка с нужни неща за учебната година на принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи.

Списъкът с нужните неща са училище включва тетрадки, моливи, нови раници и нови дрехи и обувки. Оказва се, че през 2018-та година Кейт е допуснала една забавна грешка, докато е пазарувала заедно с Джордж и Шарлот преди започването на новата учебна година. А в тази грешка могат да се припознаят много от родителите!

кейт мидълтън принц уилям шарлот джордж луи
Снимка: Getty

Източник разкрива, че принцесата е завела двете си по-големи деца на пазар за нови обувки в магазина на Peter Jones в Лондон. По това време Джордж тъкмо е започвал училище в Thomas's Battersea School, а Шарлот все още е посещавала детската градина Willcocks Nursery School.

Оказва се, че Кейт е отишла на пазар за нови обувки без нещо много важно - чорапи! Джордж и Шарлот са били боси и обути с летни сандали и се е наложило да помолят да им дадат чорапи от магазина, за да могат да премерят новите си обувки. Ако сте родители, случвало ли ви се е и на вас?

Миналата година Джордж, Шарлот и Луи започнаха учебната година в ново училище, след като се преместиха да живеят в Уиндзор. Lambrook е училище за деца от 3 до 13-годишна възраст. Таксата за един учебен срок там е между 15 000 и 24 000 паунда.

кейт мидълтън принц уилям шарлот джордж луи
Снимка: Getty

През септември трите деца на Уилям и Кейт ще се завърнат в класните стаи на Lambrook, а ние ще очакваме снимки от първия им учебен ден. Кейт и Уилям имат традиция да ги съпровождат в първия им ден, така че едва ли ще изневерят на традицията и тази година.

Припомнете си тук снимките от миналата година:

Първият учебен ден: Джордж, Шарлот и Луи с еднакви униформи в новото си училище

Очаква се в оставащите седмици до началото на учебната година, Кейт, Уилям и децата им да заминат за Шотландия, където да прекарат остатъка от лятната си ваканция в двореца Балморал заедно с крал Чарлз и кралица Камила.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти