Кралски вълнения: вижте Джордж, Шарлот и Луи на първия учебен ден в новото им училище

Принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи са новите деца в училище!

Кейт Мидълтън и принц Уилям излязоха в сряда следобед, за да заведат трите си деца в новото им училище Ламбрук, след като семейството им се премести от Лондон през лятото. Докато занятията започват официално в четвъртък, децата присъстваха на предварителен ден за нови ученици с родителите си.

► Кейт и Уилям напускат Кенсингтън, а причината са децата им

Облечена в рокля на точки, Кейт държеше за ръце двамата си сина, които носеха еднакви тъмносини шорти с шарени ризи с копчета. Междувременно принцеса Шарлот вървеше ръка за ръка с баща си принц Уилям в униформената си рокля и с коса сплетена на плитки.

Първият учебен ден: Джордж, Шарлот и Луи с еднакви униформи в новото си училище

Това, което прави повода изключително специален, е, че Джордж, Шарлот и Луи ще посещават едно и също училище за първи път. Принц Джордж и принцеса Шарлот преди това посещаваха Thomas’s Battersea, недалеч от семейния дворец Кенсингтън в Лондон. Междувременно принц Луи беше записан в детското училище Уилкокс.

Въпреки че училището предлага опции за пансион, кралските деца се очаква да бъдат дневни ученици в Ламбрук.

► Вълнуваща промяна: Джордж, Шарлот и Луи ще посещават заедно ново училище

Известно като едно от най-добрите подготвителни училища в Обединеното кралство, Ламбрук не само постига страхотни академични резултати (като няколко студенти печелят места в престижния колеж Итън, където е учил и Уилям), но има много дейности, които да забавляват децата. С впечатляващи спортни, драматични и музикални съоръжения, има вътрешен басейн, футболно игрище и голф игрище с девет дупки — да не говорим за клубове, които включват конна езда, фехтовка, гмуркане и поло (още едно любимо кралско занимание!).

Членовете на кралското семейство на първия учебен ден

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти