Кейт и Уилям напускат Кенсингтън, а причината са децата им

Принц Уилям и Кейт Мидълтън са готови да направят сериозна стъпка.

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж планират да се преместят от дома си в двореца Кенсингтън, Лондон, в нова резиденция на около 30 мили западно в Бъркшир - окръгът, в който се помещава основната резиденция на кралицата - замъкът Уиндзор.

Този ход, за който първи съобщава Sunday Times, отразява променящите се нужди в образованието на трите деца на двойката: принц Джордж, който навършва 9 години през юли, 7-годишната принцеса Шарлот и 4-годишния принц Луи.

Джордж и Шарлот ще напуснат подготвителното си училище в Лондон, Thomas's Battersea, в края на настоящата учебна година, потвърждава People, и ще се запишат в училище в района на Уиндзор. От известно време се спекулира, че семейството ще наеме Аделайд Котидж в имението Уиндзор, но тази информация все още не е потвърдена от двореца.

Въпреки че образованието на децата е основната причина за промяната, тя има и други предимства: в Бъркшир се намира и Бъкълбъри, където е домът на родителите на Кейт - Карол и Майкъл Мидълтън. Освен че съпругата на принц Уилям е била отгледана там заедно със сестра си Пипа и своя брат Джеймс, родителите на херцогинята все още живеят там.

Очарователният брат на Кейт Мидълтън

Не само че Уиндзор и Бъкълбъри са на разстояние от 40 минути път с кола, но Уилям и Кейт ще живеят само на минути от кралица Елизабет. The Sunday Times съобщава, че след време Уилям и Кейт може в крайна сметка да заживеят в замъка Уиндзор, тъй като бащата на Уилям, 73-годишният принц Чарлз, не планира да прекарва толкова време там, колкото кралицата към момента.

Междувременно Уилям и Кейт се появиха в замъка Уиндзор в понеделник за годишната Церемония на Ордена на жартиерата. Въпреки че принц Андрю беше в официалния списък на гостите, синът на Елизабет Втора, който бе лишен от военните си титли заради заведеното срещу него дело за сексуално насилие, не присъства на публичното събитие.

Андрю обаче взе участие в частна церемония на замъка в понеделник, на която херцогинята на Корнуол Камила Паркър-Боулс и бившият премиер на Обединеното кралство Тони Блеър бяха приети като членове в Ордена на жартиерата. Кралицата, която изпитва проблеми с подвижността, се появи само като домакин за частна среща и обяд в двореца.

На общественото събитие Кейт Мидълтън се появи изцяло в синьо, обличайки рокля тип палто, носена и преди, допълнена от украшение за коса в същата гама.

Вижте снимки в галериите тук:

Кейт Мидълтън очарова в синьо за Ордена на жартиерата
Камила Паркър Боулс и Тони Блеър станаха новите членове на Ордена на жартиерата

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти