Вълнуваща промяна: Джордж, Шарлот и Луи ще посещават заедно ново училище

Принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи ще са новите деца в училище тази есен!

Принц Уилям и Кейт Мидълтън обявиха в понеделник, че трите им деца започват училище Ламбрук в Бъркшир следващия месец след предстоящото преместване на семейството от Лондон в Уиндзор.

„Техни кралски височества са изключително благодарни на Thomas's Battersea, където Джордж и Шарлот са имали щастлив старт на образованието си съответно от 2017 г. и 2019 г. и са доволни, че са намерили училище и за трите им деца, което споделя подобни ценности“, каза кралската двойка в съобщение на двореца Кенсингтън.

Джонатан Пери, директор на училище Ламбрук, добави: „Радваме се, че принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи ще се присъединят към нас този септември и с нетърпение очакваме да посрещнем семейството, както и всички наши нови ученици в нашата училищна общност.“

Въпреки че училището предлага опции за пансион, принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи се очаква да бъдат дневни ученици в Ламбрук.

Принц Джордж прекара последните четири години в училище Томас в Батърси, което е само на четири мили от двореца Кенсингтън в Лондон, а годишната му такса е 23 000 долара. 7-годишната принцеса Шарлот се присъедини към големия си брат в училището през 2019 г., докато 4-годишният принц Луи посещава детското училище Уилкокс, точно както по-голямата му сестра преди него.

„Бихме искали да благодарим на Джордж, Шарлот и всички наши напускащи ученици за поддържането на ценностите на училището и за многобройния им принос към училищния живот през цялото време, прекарано в Томас. Пожелаваме им много щастие и успех в следващите им училища и след това“, каза в изявление Бен Томас, директор на дневните училища Томас в Лондон.

Членовете на кралското семейство на първия учебен ден

Предстоящото преместване в Уиндзор бележи голяма промяна за семейството, за което Лондон беше дом досега. Припомнете си повече тук ► Кейт и Уилям напускат Кенсингтън, а причината са децата им

„Преместването се свежда най-вече до училище“, казва приятел на семейството пред сп. People.

Този ход също така означава, че семейството ще бъде по-близо до бабата на принц Уилям, кралица Елизабет, която сега живее предимно в замъка Уиндзор, и родителите на Кейт, Карол и Майкъл Мидълтън, които живеят в Бъкълбъри.

Забавните моменти на принц Луи, принцеса Шарлот и принц Джордж от Парада на знамената

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти