Джоли е разделила Ванеса Паради и Джони Деп?

Дали наистина има нещо повече от приятелство между тях двамата?
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Американски таблоиди се позовават на анонимен източник, който твърди, че Анджелина Джоли била причината за проблемите в отношенията между Ванеса Паради и Джони Деп.

Джони и Анджи снимаха заедно филма "Туристът", нещо, срещу което Ванеса е била против още от самото начало. Тя не е искала партньора й да работи заедно с Джоли, тъй като била убедена, че именно Анджелина е "откраднала" Брад Пит от Дженифър Анистън и е разрушила брака им.

С течение на времето притесненията на Паради, че Деп е имал интимни отношения с Джоли ставали все по-сериозни и обезпокоителни, докато накрая напрежението не се издържало и двамата с Джони просто се разделили.

Така или иначе официално потвърждение на слуховете, че двамата вече не са заедно няма, а Ванеса ту намеква, че всичко е приключило, ту заявява, че няма повод за притеснение и двамата още се обичат.

Все пак има известни спекулации, че Джони няма да се появи на тазгодишната церемония по раздаване на наградите Оскар. Ако дойде под ръка с Ванеса, ще означава, че всичко между тях е наред, когато явно нещата не стоят така, ако пък се появи сам, ще даде красноречив отговор на въпроса заедно ли са още или не. Затова актьорът обмисля възможността изобщо да не се появява на събитието.

Що се отнася до Ванеса, тя присъства на премиерата на последния си филм Cafe de Flore сама като не благоволи да отговори защо партньорът й от 14 години не я придружава.

От друга страна медийното внимание към дъщеря им Лили Роуз, която тази година ще навърши 13 години, става все по-голямо и папараците преследват момичето.

За да предпази децата си от натрапчивите репортери и фотографи, Джони Деп бе взел решение семейството му да живее във Франция.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти