Edna година по-прекрасна: днес принцеса Шарлот става на 7, вижте колко е пораснала!

Честит рожден ден, принцеса Шарлот!

В чест на 7-ия рожден ден на Шарлот, гордите ѝ родители Кейт Мидълтън и принц Уилям публикуваха нови снимки на принцесата, направени от мама Кейт.

„Херцогът и херцогинята на Кеймбридж имат удоволствието да споделят три нови снимки на принцеса Шарлот преди нейния седми рожден ден утре“, се казва в изявление на двойката в неделя.

Сладурските портрети са направени в Норфолк този уикенд от Кейт, която също отпразнува съвсем скоро 11-ата си годишнина от сватбата си с Уилям. 

Шарлот, която на снимките много ни прилича на татко Уилям, е усмихната, докато позира в поле със сини камбанки близо до семейния дом Анмър Хол. На една от снимките тя прегръща новото куче на семейство Кембридж. Уилям и Кейт приеха в семейството си кокер шпаньол от кучило, отгледано от брата на Кейт - Джеймс Мидълтън, миналата есен след смъртта на любимото им куче Лупо.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @children_.royals

Тъй като понеделник е официален празник във Великобритания, Шарлот има почивен ден от училище, за да продължи празненствата с близкия си кръг. Малката кралска особа и по-големият ѝ брат принц Джордж посещават частното училище Thomas's Battersea в Лондон, което струва 30 000 долара годишно.

Шарлот, която изучава балет и се е заела с конна езда в семейната къща в Норфолк, също така обича „да си цапа ръцете“, когато прави домашни пици, разкри Кейт.

Тази година принцесата вече има няколко високопоставени кралски изяви. Тя се присъедини към родителите си и принц Джордж в църквата за Великденската неделя, а през март присъства на панихидата на прадядо си принц Филип, където беше заснета да се вижда на телевизионните екрани, разположени около Уестминстърското абатство.

Приликите между принцеса Шарлот и кралица Елизабет

 

Още за кралското семейство:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти