„Все още има добри хора“: да откажеш 70 хиляди долара, за да лъжеш за Меган Маркъл

Ако още не сте разбрали, че не бива да вярвате на всичко, което британските таблоиди пишат за Меган Маркъл, вероятно ще запомните следната история.

В материал за Guardian актьорът Саймън Рекс признава, че е получавал предложения от британски таблоиди да лъже, че е спал с Меган Маркъл, в замяна на 70 хиляди долара, предава EW.com. Двамата участват заедно в епизод на ситкома Cuts през 2005 г., когато Маркъл все още работи като актриса, но по думите по не стигат по-далеч от това да обядват заедно като колеги.

Меган Маркъл по червения килим преди да стане херцогиня

„Бях страшно разорен! Наистина имах нужда от парите“, спомня си актьорът. „Но предпочитам да разчитам да талони за храна преди да направя това.“

Почтеността на Рекс му печели благодарствено писмо от Меган, което той държи в рамка в дома си в Джошуа Трий. „То гласи: „Приятно е да знам, че все още има добри хора“, споделя Рекс пред ​​Guardian.

В края на седмицата 47-годишният актьор сподели в Туитър линк към своето признание, публикувано от редактор, като добави: „Това е вярно. И поставих в рамка благодарственото писмо, което тя ми написа. Между другото, тя има много хубав почерк.“

През последните години Меган Маркъл и принц Хари заведоха няколко съдебни дела срещу британски таблоиди и многократно заявиха как последователните усилия на подобни издания срещу тях са в състояние да съсипват животи.

Как да очароваш всички: 10 трика от Меган Маркъл

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти