Сестрата на Меган Маркъл я съди заради интервюто при Опра Уинфри

След като преди година Меган Маркъл спечели дело срещу таблоиди, този път херцогинята на Съсекс застава от другата страна. Съпругата на принц Хари е съдена за клевета от своята полусестра Саманта Маркъл за протоворечивото интервю, което тя и съпругът ѝ дадоха на Опра Уинфри през март 2021 г.

Споре съдебни документи, до които получава достъп изданието Page Six, 57-годишната Саманта обвинява 40-годишната си полусестра във „фалшиви и злонамерени изявления“.

„Меган невярно твърди, че: (а) тя по същество се е издигнала от бедност; (б) тя е била принудена от 13-годишна възраст да работи в поредица от нископлатени работни места, за да „свърже двата края““, се казва в жалбата. Саманта обвинява още Меган, че е подвела обществеността по отношение на отсъствието на Томас от сватбата ѝ с принц Хари през 2018 г., както и че е излъгала за последния път, в който двете са се виждали.

Саманта твърди още, че коментарите на Меган са навредили на продажбата на нейната книга „Дневникът на сестрата на напористата принцеса: Част 1“ (The Diary of Princess Pushy’s Sister Part 1), като са ѝ попречили да си намери работа, причинявайки емоционален и психически стрес.

► Сестрата на Меган Маркъл е била „смаяна“ от съобщение на принц Хари до баща им и още разкрития за херцогинята в нова книга

В отговор адвокатът на херцогинята - Майкъл Кумп, заяви пред изданието TMZ: „Този ​​безпочвен и абсурден съдебен процес е просто продължение на модел на смущаващо поведение. Ние ще му обърнем необходимото минимално внимание, което е всичко, което заслужава“.

Разкрития за Меган Маркъл и семейството ѝ от книгата на Саманта Маркъл

Меган Маркъл коментира книгата с разкрития на полусестра си пред Опра, казвайки: „Мисля, че би било трудно да „кажеш всичко“, когато не ме познаваш. Това е много различна ситуация в сравнение с моя баща. Когато говорите за предателство, предателството идва от някой, с когото имате връзка.”

Имаш ли Меган Маркъл в семейството? Ето как да я разпознаеш и за какво да внимаваш

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти