Отново в Ню Йорк: Меган Маркъл зашемети в червено, а принц Хари се пошегува с американската мечта

Меган Маркъл придружи съпруга си принц Хари на събитие в Ню Йорк, което бележи и първа поява на червен килим за двойката след оттеглянето ѝ от кралското семейство.

Двамата присъстваха на гала вечерта на Музея Intrepid, по време на която херцогът на Съсекс връчи пет награди на военнослужещи, ветерани и военни семейства, предава HELLO!

Принц Хари и Меган Маркъл на червения килим в Ню Йорк

Докато 37-годишният Хари заложи на черен смокинг, към който бяха закачени негови медали и кръста на рицар-командир на Кралския викториански орден, 40-годишната Меган се появи в пълния си блясък с коса, прибрана на кок, и яркочервена рокля на Carolina Herrera с дълбоко деколте и висока цепка в средата на модела.

Визията на херцогинята беше допълнена от чифт обувки на токчета Giuseppe Zanotti в същата гама, обеци Maison Birks' и диамантена гривна - някогашно притежание на принцеса Даяна, отбелязват от HELLO!

И двамата носеха брошки с червени макове в чест на Деня на ветераните, отбелязван в САЩ, и Деня на възпоменанието в Обединеното кралство.

Освен че раздаде наградите Intrepid Valour, принц Хари сподели и как опитът му като военен го е превърнал в човека, който е днес.

„Прекрасно е да се върна в Intrepid десетилетие след последното ми посещение – оттогава доста неща се промениха. Точно миналата седмица отидох да се повозя с Оскар Майър Вийнермобил – и това ако не е да изживяваш американската мечта“, пошегува се той за въпросните моторни превозни средства, оформени като хот-дог.

„Живея в САЩ от близо две години. Трябва да кажа, че съм свидетел на вашата подкрепа към всички, които се излагат на опасност в защита на нашите свободи  – това е забележително и изключително уважавано. Напомня ми за дълбокото уважение, което ние, британците, изпитваме и към нашите военни. Общностите на въоръжените сили в двете наши страни споделят специална връзка и съм благодарен, че служих в подкрепа на съвместното ни съюзничество в продължение на много години“, каза още той.

Това е втора поява на Меган Маркъл и принц Хари в Ню Йорк за тази есен. В края на септември те посетиха Голямата ябълка, където участваха в среща на Обединените нации, концерта Global Citizen в подкрепа на ваксинирането и посетиха местно училище, на което помогнаха с дарения - вижте тук топлото посрещане от ученици тук >>>

Припомнете си събитията около двойката в галериите:

Меган Маркъл и принц Хари пристигнаха в Ню Йорк
Меган и Хари с призив на концерта Global Citizen
моторни превозни средства, оформени като хот-дог на кок, - https://bg.wikitechguide.com/930407-wienermobile-NHQNCW
моторни превозни средства, оформени като хот-дог на кок, - https://bg.wikitechguide.com/930407-wienermobile-NHQNCW

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти