Къде е Меган Маркъл и защо ще я виждаме все по-рядко

Миналия уикенд видяхме как Меган Маркъл и съпругът ѝ принц Хари излязоха на бляскава сцена, приемайки награда на наградите NAACP. Уикенда преди това папараци уловиха Меган, Хари и принцеса Юджини и съпруга ѝ Джак Бруксбанк да се наслаждават на обща вечеря в Санта Барбара, Калифорния. Но преди това? Не бяхме виждали Меган на публично място от 102 дни. Смеем да твърдим, че вече имаме отговор на въпросът "Къде е Меган?", който ни вълнува от поне месец насам.

"Беше ясно, че Меган и Хари не искаха да привличат внимание", казва зрител, станал свидетел на двойната среща на двойките, по информация на OK!

"Те бяха въведени в събитието много дискретно и избраха уединена маса отвън, далеч от тълпата". Същият свидетел казва, че "беше изненадващо да видя Меган навън, защото дълго време се държеше настрана от погледите".

Социалните мрежи бяха в шок, когато на Супербоул на 13 февруари до Хари седна именно Юджини, а не Меган, още повече че Лос Анджелис Рамс е нейният роден отбор. Но източникът твърди, че отсъствието ѝ всъщност е било тласък за сближаване на семейството.

Меган Маркъл и холивудската ѝ афера с обектива на фотографите

Принц Хари е забелязан на Супербоул в специална компания >>>>

"Хари оцени това, че Меган беше готова да отстъпи мястото си, за да могат да имат време за семейно сближаване", казва източникът. "Колкото и хората да критикуват Меган, че не се е явила, ако погледнем от другата страна, всъщност беше доста щедро от нейна страна да отстъпи мястото си на Юджини."

И това, че Меган не беше видяна, не означава, че не е била заета у дома. В работно отношение те имат много за вършене - на масата са сделките с Netflix и Spotify, както и ежедневната работа на тяхната организация с нестопанска цел Archewell. Освен това имат две малки деца, Арчи и Лили, а "Меган е много ангажирана с децата от сутрин до вечер", казва вътрешният източник.

"Навсякъде се шуми какво може да крие Меган и защо внезапно е изчезнала", казва източникът. "Но тя и Хари просто продължават да живеят. Тя има много работа вкъщи".

Източникът разказва пред OK!, че Меган е заета със сделките с Netflix и Spotify и това играе роля за това защо се е отдръпнала.

"Заплатите, които Меган и Хари получават, са огромни, но с тях идва и огромна отговорност - и Меган със сигурност усеща тежестта ѝ", казва вътрешният източник. "Тя е перфекционист, така че е логично, че точно сега работата има предимство пред неща като излизане на футболен мач. Меган няма време да излиза, само за да бъде видяна, както правеше преди".

Източникът казва, че Меган все още прави няколко тихи срещи, а майка ѝ Дория често е около имението на нея и Хари в Монтесито, струващо 14,7 милиона долара. "Тя е повече от щастлива да прекарва по-голямата част от времето си скрита зад масивните порти", казва източникът. "Това е едно от малкото места, където тя може да се отпусне истински."

Но въпреки че остава заета у дома в личен и професионален план, Меган ще се появява, когато има повод да го направи, било то за лично удоволствие, като например да се наслади на вечеря навън с Бруксбанкс, или в професионален план, като на наградите NAACP.

"Меган е доволна, че се държи настрана за момента", казва източникът. "Но когато има причина да се появи, тя ще го направи."

Принц Хари и Меган Маркъл на червения килим в Ню Йорк

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти