Когато имаш такава жена до себе си, можеш всичко: последен ден на Кейт и Уилям в Ямайка

Успешно премина и последният ден от посещението на Кейт Мидълтън и принц Уилям в Ямайка като официални представители на Нейно Величество по случай платинения ѝ юбилей от възкачването на трона.

Първият ангажимент за деня в списъка с кралски ангажименти и последният им там е специален парад на военнослужещи от целия карибски регион, които наскоро са завършили своята програма за обучение за офицери в Карибската военна академия.

Разгледайте снимки от събитието тук:

Кейт Мидълтън и принц Уилям присъстват на карибски военен парад

Любопитен факт: след края на събитието кралската двойка се оттегля в същия Land Rover без покрив, който използва и самата Елизабет Втора в компания на принц Филип по време на посещението им през ноември 1953 година – първото ѝ турне след коронацията. 

Бялата рокля от дантела, с която Кейт Мидълтън събира всички погледи, е перфектно копие на тоалет, с който Елизабет Втора се появява на градинско парти в Австралия през 1954 година.

Ако това усещане за приемственост не ви стига, визията ѝ е завършена с още един сантиментален елемент – перлена гривна, принадлежала на самата принцеса Даяна, и перлени обеци на кралицата.

След края на събитието херцогът и херцогинята продължават пътуването си с полет към Бахамите – последната официална спирка от кралското турне.

Разгледайте снимки от официалното им посрещане тук:

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж пристигат на Бахамските острови

По традиция цветът на роклята на Кейт отдава почит на страната домакин. Моделът е на дизайнерката Емилия Уикстейд.

На летището кралската двойка е посрещната от прекрасна 8-годишна дама в розова рокличка и с букет цветя. Малката Аня разказва за срещата им:

„Кейт каза, че имам хубава рокля, че съм много красива и ми благодари за цветята. Сториха ми се много високи!“

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти