Изящна като Пепеляшка: Кейт сияе в тюркоазен сатен след натоварен ден от кралското турне на Карибите

Кейт Мидълтън кралско турне Кариби
Снимка: Getty

Кейт Мидълтън и принц Уилям отбелязаха бляскаво последната си вечер от кралското си турне на Карибите.

Двойката, която кацна на Бахамите в четвъртък след посещение в Белиз и Ямайка, присъства на изискан вечерен прием в курорта Баха Мар на белите пясъчни плажове на Кейбъл Бийч в Насау.

Кейт носеше блестяща тюркоазена сатенена рокля по поръчка с панделки на раменете от британската дизайнерка Филипа Лепли, която отдаде почит на знамето на страната-домакин. Уилям беше елегантен в син кадифен смокинг.

Домакин на блестящата вечер беше генерал-губернатора на Бахамите сър Корнелиъс Алвин Смит, който представлява кралица Елизабет в островната държава. Партито даде възможност на херцога и херцогинята на Кеймбридж да се срещнат с лидери на общността и забележителни хора от Бахамските острови.

Кейт определено успя отново да прикове всички погледи с невероятната си изящност, след като удиви в Белиз с цикламена рокля от The Vampire's Wife в понеделник и заслепи с искрящо зелена рокля на Jenny Packham в Ямайка в сряда.

Като Пепеляшка: Кейт Мидълтън сияе в тюркоазена рокля

Малко след пристигането им Уилям изпълни дълга си от името на своята баба, кралица Елизабет, и награди с платинени юбилейни медали ръководителите на службите за спешна помощ на Бахамите.

Докато се смесваха с гостите, Кейт разговаря за ангажиментите си с Уилям по-рано през деня. „Говорихме колко много ѝ хареса да види всички деца в училището днес и тя се надява да се върне със своите един ден“, разказа Шарлийн Пик, която беше на събитието със съпруга си д-р Патрик Пол.

Кейт и Уилям на посещение в местно училище и уличния фестивал на Джункану

Приемът дойде след натоварен ден, в който херцогът и херцогинята посетиха местно училище в Насау, срещнаха се със здравни работници, които работеха на фронтовата линия на пандемията, взеха участие в оживения уличен фестивал на Джункану и се отправиха към... състезание по ветроходство в залива Монтагю.

Кейт и Уилям на състезание по ветроходство на Карибите

За първи път кралската двойка е изправена пред особена реакция по време на официално турне. Въпреки че получиха топло посрещане от много местни жители по време на посещенията си в Белиз, Ямайка и Бахамите, те също се сблъскаха и с нарастващото напрежение в карибските страни, където бабата на Уилям, кралица Елизабет, остава държавен глава.

Нарастващата вълна от движения за социална и икономическа справедливост – включително призиви за репарации на робството и разширяване на правата на коренното население – бързо променят съвременните възгледи за монархията във време, когато тя е в преход. Тъй като 95-годишната Елизабет отбелязва 70 години на трона, 39-годишният Уилям и 40-годишната Кейт все по-често са модерното лице както на семейството, така и на институцията.

 

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти