Идва ли краят? Бракът на Джей Ло и Бен Афлек се намира на кръстопът

В предаването ,,На кафе“ по NOVA повдигнаха темата за отношенията между Дженифър Лопес и Бен Афлек и по-конкретно поставиха въпроса за това дали раздялата е близо.

Вчера Джей Ло хареса публикация в Instagram за "разбити отношения", което допълнително подхрани слуховете за проблеми във връзката с партньора ѝ.

54-годишната певица натисна бутона за харесване на публикацията, създадена от експерта по връзки Лена Марсак, която обсъжда предизвикателствата на една връзка, в която няма доверие и уважение.

Въпреки че хареса красноречивото съдържание, Лопес бе забелязана в Лос Анджелис да пристига в танцово студио все още носеща брачната си халка. Това се случва след твърдения, че 51-годишният Бен е отседнал в дом в Брентууд без съпругата си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Вчера бе съобщено, че холивудската двойка просто не успява да се справи и са на път да се разделят след по-малко от две години брак.

В публикацията, която Лопес хареса, са подчертани червените знамена в една връзка, като например партньор, който не уважава времето ви, не смята, че е важно да се обади или да изпрати SMS и многократно не успява да изпълни обещанията си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Освен това се подчертава, че доверието е в основата на всяка връзка. Без него е трудно да повярвате на нечии думи, действия или намерения. Това може да създаде среда на страх, безпокойство и емоционална нестабилност, което прави невъзможно да се чувствате сигурни и защитени във връзката.

В четвъртък Us Weekly съобщи, че Джей Ло и Афлек прекарват известно време разделени, но все още не се отказват.

Как се промени дъщерята на Дженифър Лопес Еме през годините

„Джен и Бен имат проблеми в брака си“, споделя вътрешен човек. „Те започнаха да имат проблеми преди няколко месеца, тъй като тя увеличи работните си ангажименти и се подготвя за турнето си.“

Лопес се готви да започне турнето си This Is Me следващия месец в Орландо.

Богинята на цветята: Джей Ло на седмицата на модата в Париж

„Джен е много съсредоточена върху работата. Те се намират на две напълно различни страници през повечето време“, допълва източникът.

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти