Дъщерята на Джей Ло навърши 16, но защо видеото за празника предизвика грозни коментари

На Дженифър Лопес отдавна не ѝ се налага да полага усилия, за да накара всички да говорят за нея. В медиите и социалните мрежи ту се обсъждат предизвикателните ѝ тоалети, ту се спекулира дали бракът ѝ с Бен Афлек е пред разпад.

Когато обаче става въпрос за децата на звездите, като че ли лесно се преминава границата на добрия вкус.

„Аз им причиних това“: Джей Ло разкри защо изпитва вина към децата си

На 22 февруари близнаците на Джей Ло – Макс и Еме, навършиха 16 години. По този повод звездата публикува сладко видео в профила си в Instagram. Кадрите от празника на певицата и децата ѝ обаче станаха повод за обиди и горещи спорове в социалните мрежи.

Дженифър Лопес
Снимка: Getty

В четвъртък 54-годишната певица и актриса показа в сладко видео в Instagram как с Макс и Еме отбелязват рождения им ден с ваканция в Япония.

„Никога не съм виждала Макс толкова развълнуван“, казва Лопес в клипa, a Еме отговаря: „Никога не съм виждала себе си толкова развълнувана.“

На кадрите Макс, Еме и техни приятели носят кимона, гушкат прасенца и се забавляват с хаванче и чукало, а самата Лопес блести в кимоно с флорален цвят на мента с розов пояс и тюркоазен аксесоар в косата.

Сладкото видео и щастливият повод обаче предизвикаха и някои грозни коментари в Instagram.

“Защо кара момичето си да изглежда така? Защо я отглежда така?”, попитаха някои последователи на звездата, имайки предвид визията на Еме, която е с къса коса и не се облича в момичешки дрехи.

Как се промени дъщерята на Дженифър Лопес Еме през годините

За щастие повечето от коментиращите веднага отбелязаха, че стилът и външният вид на Еме са израз на нейния избор и това, което тя самата иска да бъде.

„Определено не са наследили красотата на Джей Ло“, написа друг потребител.

Мнозина призоваха в коментарите за повече деликатност към 16-годишните деца на Джей Ло и особено към момичето, което все още се развива и търси своя начин за себеизразяване.

„Тъжно е, че някои хора вече не могат да разпознаят женските черти без изкуствена коса и грим...“, отбелязаха някои.

Богинята на цветята: Джей Ло на седмицата на модата в Париж

През 2022 г. Джей Ло представи дъщеря си Еме, използвайки неутрални местоимения относно пола ѝ на публично събитие.

И въпреки че още тогава певицата получи много похвали за модерното мислене, някои фенове сметнаха, че обърква младото момиче и дори си позволиха да я обвинят в насилие над детето.

През последните 3 години изглежда Еме предпочита къса и естествена прическа, както и по-широки, спортни и полово неутрални дрехи. Това кара някои хора да правят неуместни коментари и спекулации относно сексуалността на детето и начина, по който Дженифър Лопес я отглежда.

Предполага се, че Еме предпочита да бъде назовавана с „те“ и позитивното е, че много фенове одобряват как Джей Ло уважава решението ѝ.

Полово неутралните местоимения като „те“ и „тях“ се използват за хора, които се идентифицират като небинарни, т.е. неутрални по пол.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти