Джей Ло спря дъха в ултра къса рокля, но защо всички я нападат?

Бляскава, ослепителна и в топ форма на 54 – Дженифър Лопес за пореден път спря дъха с розова мини рокля с дълги ръкави и пайети. Но това не може да я спаси от гневните коментари в социалните мрежи.

Джей Ло се появи в страхотната си визия по повод стартирането на кампания, свързана с магазин на марка за бельо в Ню Йорк.

В момента поп дивата се подготвя за началото на турнето си This Is Me…Live в Орландо през юни.

► Бен Афлек поставя на Джей Ло преди да се съберат, за което по-късно съжалява

Едва ли има човек, който не би се съгласил, че Лопес определено изглежда страхотно и сякаш не е остаряла с нито ден през последните години. И все пак в момента социалните мрежи кипят от негативни коментари за звездата. 

Как се промени дъщерята на Дженифър Лопес Еме през годините

► Дъщерята на Джей Ло навърши 16, но защо видеото за празника предизвика грозни коментари

Всичко започна наскоро с един на пръв поглед безобиден момент. В сцена от документалния ѝ филм „The Greatest Love Story Never Told“, който се фокусира върху любовта ѝ с актьора Бен Афлек, Дженифър седи, изпотена и задъхана, в домашния си фитнес.

Тя пуска рошавата си коса и прокарва ръце през буйните си къдрици. 

„Харесва ми да си пускам косата по този начин“, казва тя в 13-секундния клип, който стана вайръл в TikTok. „Напомня ми за времето, когато бях на 16 в Бронкс и тичах нагоре-надолу из квартала. Лудо момиченце, което беше диво. Без ограничения, пълно с мечти..."

@primevideo She really IS still Jenny from the block 🥲 #TheGreatestLoveStoryNeverTold #JenniferLopez #PrimeVideo #TheGreatestLoveStoryNeverToldPV ♬ original sound - Prime Video

Сцената във фитнес залата предизвика вълна от коментари по адрес на звездата. Много хора се дразнят от факта, че Джей Ло парадира с живота си в Бронкс, като нейният уж скромен произход е част от бранда, в който е превърнала името си. 

Богинята на цветята: Джей Ло на седмицата на модата в Париж

Клипът беше възприет като неуспешен опит на мегазвездата да докаже скромността си и да наложи връзка с родния си град и квартал.

„Разбирам, че се опитваш да спечелиш от цялото това „Аз съм скромна, аз съм една от вас“. Но тази история наистина вече не работи…“, коментират потребители в TikTok.

► „Аз им причиних това“: Джей Ло разкри защо изпитва вина към децата си

Всъщност Джей Ло е учела в частна гимназия в квартал в Бронкс, така че хората някак не вярват колко тежко и бедно е било миналото ѝ.

Вижте смелата визия на Джей Ло

Изплува и разказ на мъж, който е учел в училището, в което майката на Лопес е преподавала, преди да спечели над 2 милиона от лотарията и да се пенсионира.

В социалните мрежи се включиха хора, израснали в Бронкс, които твърдят, че Джей Ло никога не е била част от тяхната общност. Нито в годините след това е направила нещо, за да покаже наистина връзката си с квартала.

Те спекулират, че акцентирането къде е израснала е по-скоро поза, отколкото израз на искрена връзка с мястото. 

Дженифър Лопес и Марк Антъни във влюбените си години и след това

Други твърдят, че документалният филм може да е навредил на образа и автентичността на Лопес, защото разкрива „степента, в която тя играе роля и изгражда себе си като марка“.

В същото време в Tik Tok се появиха много видеа, в които хора разказват впечатленията си от срещи с Дженифър Лопес. И за съжаление тяхното мнение е негативно.

@grl_collective The grls have spoken, heres my #jlo ♬ original sound - GRL Collective

Обвиняват я, че се е държала грубо и надменно със сервитьорки и други представители на обслужващ персонал, както и дори с нейни фенове.

Това не е първият път, в който се коментира, че Джей Ло има твърде високо самочувствие и не е толкова земна и позитивна, за колкото се представя.

В социалните мрежи припомниха нейно интервю от 1998 г., в което заявява, че не си спомня в какво е участвала Гуинет Полтроу, никога не е била голям фен на работата на Уинона Райдър иче Салма Хайек е излъгала, че ѝ е била предложена ролята на Селена Куинтанила, която Джей Ло изигра в едноименния филм от 1997 г.

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти