Условието, което Бен Афлек поставя на Джей Ло преди да се съберат, за което по-късно съжалява

Бен Афлек имал една единствена молба към Дженифър Лопес, когато двойката възобнови романса си през 2021 г. – повече уединение.

Актьорът, превърнал се в режисьор в последните няколко години, разказа за връзката на двойката в новия документален филм на Лопес за Amazon Prime, озаглавен „Най-великата любовна история, която никога не е разказвана“.

„Когато се събрахме отново, казах: „Слушай, едно от нещата, които не искам, е връзка в социалните медии“, каза Афлек във филма.

„После осъзнах, че не е честно да искам това. Това е като да се омъжиш за капитан на кораб и да кажеш: „Е, аз не харесвам водата," продължи Бен.

►Джей Ло разкри лични любовни писма от Бен Афлек и той не е щастлив

След като двойката се събра отново след десетилетия раздяла, Лопес сподели няколко снимки с любимия си в социалните медии.

„Ние сме просто двама души с различни подходи, които се опитват да се научат да правят компромиси“, добави режисьорът на „Въздушният“.

Лопес, от своя страна, също сподели за дискомфорта на съпруга си да живее под светлината на прожекторите и каза, че това е вдъхновението зад деветия ѝ студиен албум „This Is Me…Now“, издаден по-рано този месец.

„Не мисля, че [Бен] се чувства много комфортно да правя всичко това“, каза тя в документалния филм. „Но той ме обича, той знае, че съм артист и ще ме подкрепя по всякакъв възможен начин, защото знае, че не може да ме спре да правя музиката, която правя... той не иска да ме спре. Но това не означава, че му е удобно да бъде музата."

Лопес наскоро разкри, че "никога не е планирала" да се събере отново с Афлек след проваления им годеж през 2004 г.

Джей Ло и Бен Афлек отново засияха един до друг

►,,Никога не съм се чувствала по-красива”: Как Бен Афлек промени отношението на Джей Ло към себе си

Появявайки се в австралийското радиошоу „Kyle and Jackie O Radio Show“, певицата каза, че трябва e трябвало да „разбере себе си“, след като раздялата на двойката в началото на 2000-те.

„Влюбих се в любовта на живота си [по-рано в живота] и поради каквито и да било причини трябваше да растем и да правим други неща“, обясни тя.

„И двамата си тръгнахме и имахме деца от други хора и други взаимоотношения, но знаете ли, в съзнанието си имах нещо като „О, това беше единственият.““

54-годишната Лопес и 51-годишният Афлек започнаха да се срещат през 2002 г. и се сгодиха по-късно същата година. Двамата обаче се разделиха през 2004 г., след като отложиха сватбата си година по-рано.

Поп дивата се омъжи за колегата си Марк Антъни през 2004 г. и двойката посрещна близнаците си Макс и Еме преди да се раздели през 2014 г.

►Трима за щастие преди Бен: бившите съпрузи на Дженифър Лопес и какво правят те днес

Афлек беше женен за актрисата Дженифър Гарнър от 2008 до 2018 г. Двойката има две дъщери - Вайълет, на 18, и Серафина, на 15.

След години раздяла, Лопес и Афлек най-накрая се събраха отново през 2021 г. и сключиха брак през 2022 г.

Романтичният втори меден месец на Дженифър Лопес и Бен Афлек в Италия

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти