Джей Ло разкри лични любовни писма от Бен Афлек и той не е щастлив

Бен Афлек бил „изумен“, когато съпругата му Дженифър Лопес споделила с текстописци личните любовни писма, които той ѝ е написал през годините, за да послужат като вдъхновение за предстоящия ѝ албум „This Is Me … Now“ и предстоящия ѝ документален филм, посветен на връзката ѝ с Афлек.

Според Variety, в предварителен преглед на филмовия ѝ проект, Лопес поканила музиканти в семейния им дом и им дала достъп до любовните писма от Афлек, озаглавени от него "Най-великата любовна история неразказана някога". По ирония на съдбата актьорът влязъл точно в този момент и бил изненадан да види как съкровените писма се показват на други хора.

дженифър лопес бен афлек
Снимка: Getty

„Наистина открих красотата, поезията и иронията във факта, че това е най-великата любовна история, която никога не е разказвана“, споделя 51-годишният Афлек пред камерата. „Ако правиш запис за това, тогава изглежда го разказваш.“

Филмът е описан от Variety като „отчасти анимирано музикално пътешествие“ през романтичните погрешни стъпки на Лопес по пътя ѝ към повторното събиране с Афлек. Двойката развали годежа си малко след като отложи планираната си сватба през 2003 г., преди да се свърже отново и най-накрая да мине под венчилото две десетилетия по-късно.

d
Снимка: Getty

Афлек признава, че публикуването на лични подробности от тяхната история „било нещо, с което трябвало да свикне“. (Носителят на Оскар и филмов режисьор изглежда се появява във филма като герой на име Рекс Стоун.)

54-годишната Дженифър Лопес по-рано загатна за съществуването на романтичните писма от съпруга си. В тийзър на филма ѝ майката на две деца е заснета да държи писмо от 24 декември 2002 г., което изглежда е от Афлек, тъй като се вижда, че е подписано с инициал "Б."

„Животът е труден, но ти си сладка“, гласеше писмото. "Благодаря за подаръка. Надяваме се, че харесваш цветята. Ти ми каза, че никога няма да имаш достатъчно. Вярвам ти."

Лопес, която се омъжи за Афлек във Вегас през юли 2022 г., преди това каза, че проектът ще бъде „най-честното нещо, което е правила“.

„Хората си мислят, че знаят неща за това, което ми се случи по пътя – но всъщност нямат представа и много пъти го разбират толкова погрешно“, казва тя пред Vogue през ноември 2022 г. „Има част от мен, която криеше част от себе си от всички.“ 

Дженифър Лопес и Бен Афлек през годините

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочетете още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти