,,Никога не съм се чувствала по-красива”: Как Бен Афлек промени отношението на Джей Ло към себе си

В ново интервю за списание Vogue 54-годишната Дженифър Лопес призна как бракът й с Бен Афлек, който двамата сключиха преди година, е повлиял силно на самочувствието й. Оказа се, че благодарение на съпруга си, Джей Ло най-накрая се влюбила в себе си напълно. 

Не е изненада, че звездата се чувства "по-красива" до съпруга си. Двамата са истински влюбени един в друг, а отношенията им са невероятни. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

„Най-накрая стигнах до момент в живота си, в който обичам всяка част от себе си. Моето тяло, моят глас, моите избори, моите грешки - всичко това ме прави жената, която съм днес. Сега съм още по-спокойна , което ме кара да се чувствам по-красива, отколкото някога съм се чувствала с който и да е било друг“, сподели Джей Ло. 

Лопес и Афлек се запознаха и сгодиха през 2002г., но тогава до сватба не се стигна. 20 години по-късно звездите се венчаха.  

Двамата бяха забелязани на дванадесетата годишна гала вечер "Изкуство и кино" в LACMA в събота в Лос Анджелис. За визията си влюбените заложиха на Gucci, като дивата блесна в прозрачна вечерна рокля със сатенен изрязан корсаж и флорални бродерии. От своя страна Афлек бе облечен в черен смокинг с папийонка. 

джей ло бен афлек
Снимка: Getty

Още през май звездата сподели пред Today, че децата й обожават Бен и че той е прекрасен баща за тях. Според нея актьорът наистина се справя с предизвикателството да бъде техен доведен баща. Припомняме, че Афлек има две дъщери и син от предишния си брак с Дженифър Гарнър. С нея бяха заедно 13 години - от 2005 до 2018 г. 

Вижте в нашата галерия как се промениха Дженифър Лопес и Бен Афлек през годините:

Дженифър Лопес и Бен Афлек през годините

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти