Когато сърцето говори чрез музиката: вижте изпълнението, което Дженифър Лопес посвети на Бен Афлек

Дженифър Лопес Бен Афлек Венеция
Снимка: Getty

Още от момента, в който папараците уловиха 52-годишната Лопес и 49-годишният Афлек заедно на почивка в средата на май, целият свят полудя по тази холивудска двойка и следи зорко всяка тяхна стъпка. 

Дженифър Лопес бе една от звездите, които се включиха в поредицата от глобални концерти на неправителствената организация "Global Citizen", чиято цел е да повиши осведомеността за заплахите, пред които е изправена Земята. 

Звездата зарадва феновете на живо в Сентръл Парк, Ню Йорк с най-големите си хитове през годините и дори изпълни песента "On my way" от новия си албум "Marry me", чието представяне тепърва предстои.

В репертоара ѝ обаче една специална песен се открои от останалите и предизвика огромен интерес - феновете са убедени, че решението ѝ да я изпълни точно сега не е никак случайно.

Дженифър Лопес и Бен Афлек на червения килим във Венеция

Става дума за песента "I'm glad", която е част от албума "This Is Me... Then" от 2002 година.

Първо, самата Дженифър недвусмислено признава, че всички песни от него са посветени на Бен Афлек, с когото имат връзка в по това време. Второ, Лопес изпълнява на живо тази песен за първи път от 19 години. Трето, според източници Бен е избрал именно нея за музикален фон, докато предлага брак на своята любима.

Необходимо ли е да търсим повече съвпадения? На нас тези доказателства са ни достатъчни.

Цялото изпълнение можете да видите тук:

А ако се чудите къде е Бен Афлек по това време... Зад кулисите, разбира се! Точно така, актьорът е гледал цялото изпълнение от специално място в Сентръл Парк.

Папараци уловиха звездната двойка непосредствено след края на събитието. Отново хванати за ръце, както се пее в една песен "винаги двама, винаги"... 

Единственото ново нещо може би е брадата на Бен, по-точно липсата ѝ. Мненията за тази нова визия са смесени, но поне причината е ясна - нова роля във филм.

Наскоро споделихме с вас, че Дженифър и Бен очевидно са решили да спазват "социална хигиена" и да запазят личния си живот в тайна.

Ние уважаваме решението им, искрено им се наслаждаваме и стискаме палци този път любовта им да надделее над всички трудности!

Пък и на кого са му притрябвали интервюта и хипотези на трети източници, след като самата Джей Ло избра най-красивия и най-искрения начин да се врече на любимия си и да изрази чувствата си пред света - чрез музиката...

Двойката започна отношенията си през юли 2002 г. и се сгоди през ноември, но отложи своята сватбата дни преди датата през септември 2003 г. Те отмениха годежа си през януари 2004 г., а за първи път след това бяха забелязани заедно през април тази година. Малко преди това Афлек се раздели с актрисата Ана де Армас след едногодишна връзка, а Лопес прекрати взаимоотношенията си с бейзболиста Алекс Родригес, за когото беше сгодена.

Още за Бенифър:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти