Ако искаш да бъдеш единствената, а не поредната, прави като Дженифър Лопес

дженифър лопес джей ло бен афлек бенифър
Снимка: Getty

Дженифър Лопес и Бен Афлек са една от най-горещите холивудски двойки в момента и по въпроса няма второ мнение. Фенове и папараци зорко следят всяка тяхна стъпка. Признаваме си, че и ние се вълнуваме не по-малко за всичко съществено, което се случва в техния живот, защото освен звезди те са и вдъхновяващи личности, от които можем да научим много. 

В този ред на мисли, тези дни Джей Ло направи нещо много мило за своя любим, което може да послужи за пример на мнозина, но нека преди това ви "въведем в обстановката". 

Бен Афлек има три деца от брака си с Дженифър Гарнър – Вайълет (15 г.), Серафина (12 г.) и Самюел (9 г.). Десетилетие по-късно двойката се разделя през юни 2015 г., но запазва хармонични взаимоотношения. Бракът им започва да се разпада, когато проблемите на Афлек с алкохола тревожно се задълбочават. 

За щастие, днес той е здрав, щастлив, вижда децата си 3-4 пъти седмично и има нова тръпка в живота си, по-скоро "стара нова тръпка" - Дженифър Лопес. 

► Ето какво става, когато някой зададе въпрос на Дженифър Лопес за Бен Афлек

Връзката им сякаш се задълбочава с всяка измината секунда, а с един особено специален жест тя доказа, че е нещо повече от поредната жена в живота на актьора. 

52-годишната двукратна носителка на "Грами" бе забелязана да купува бижута в компанията на своята 13-годишна дъщеря Ема. Според източници Джей Ло планира ги е подарила на двете дъщери на Бен Афлек навръх 49-тия му рожден ден, който бе отбелязан тази неделя.

► Джей Ло след събирането с Бен Афлек: „Случват се неща, които никога не съм предполагала“

С този жест Дженифър ни показва, че ако наистина ни е грижа за един мъж, ние трябва да отделяме не по-малко внимание и обич на неговото семейство и близките му. Защото празникът на техния баща е и техен празник, а и възможност да им бъде показано за пореден път, че те са специални и не трябва да се чувстват застрашени от нова фигура в неговия живот. Браво!

Стискаме палци този път медийното внимание около двойката да не се превърне в причина за раздялата им, както през 2004 г., когато двамата бяха сгодени и очакваха сватбата си.

Дженифър Лопес и Бен Афлек през годините

Бившите годеници Дженифър Лопес и Бен Афлек бяха забелязани заедно още през май, но слуховете за повторното събиране на двойката бързо бяха разсеяни от източници, които твърдят, че между звездите има само приятелство.

След като актьорът беше забелязан да посещава дома на певицата в Лос Анджелис на няколко пъти, двамата заснети на почивка в Монтана няколко дни по-късно.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти