Когато не те пускат да си тръгнеш: ученици в Харлем се влюбиха в Меган и Хари

Меган Маркъл принц Хари
Снимка: Getty

Херцогът и херцогинята на Съсекс прекараха уикенда в Ню Йорк, където един от ангажиментите им бе да посетят началното училище „Махалиа Джаксън“ в Харлем.

Вижте снимки от събитието в галерията тук >>>

По време на посещението си двойката се срещна с ученици и учители, за да отпразнуват новите инициативи в учебното заведение, а Меган Маркъл почете на децата от първата си книга „Пейката“. Изданието беше публикувано по-рано това лято, а историята е за връзката между баща и син, видяна от гледна точка на майка. Припомнете си ТУК.

„Започнах тази книга като стихотворение за съпруга ми и сина ми, никога не съм я чела на други деца освен на собствените си, така че съм много развълнувана“, сподели херцогинята.

Освен че му гостуваха, Меган и Хари дариха на училището градински кутии, пълни със зеленчуци и билки, за да подкрепят достъпа на общността до здравословна храна, безплатни продукти за здраве и хигиена за семейства на учениците, както и пералня и сушилня за училищни униформи, предават от Town&Country.

След като позираха за снимки с двойката, на раздяла децата от „Махалия Джаксън“ прегръщаха Меган и Хари, като очевидно не искаха херцога и херцогинята да си отиват.

На едно от споделените видеа в Twitter се вижда как Меган успокоява разстроено момиче от 3-ти клас.

За училищната визита херцогинята на Съсекс се появи в прекрасен есенен костюм в бургундско червено на луксозната италианска марка Loro Piana. Вижте още снимки от събитието в галерията тук >>>

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти