Кралски обрат: всичко между Меган Маркъл и принц Хари е започнало в интернет

Меган и Хари
Снимка: Getty

Вече знаем, че Меган Маркъл и принц Хари са се запознали чрез обща приятелка (за която се смята, че е или Виолет фон Вестенхолц, или дизайнерката Миша Нону), но не очаквахме следния обрат - изглежда, че нещата между двамата са започнали още в социалната мрежа Инстаграм, разказват от Marie Claire.

Според кралския коментатор и биограф Кейти Никол, която участва в новия документален филм на великобританския Канал 5 за Меган Маркъл, актрисата и принцът са се проучили един друг в Инстаграм преди да поискат общ приятел (за когото Никол казва, че е фон Вестенхолц, а не Нону) да ги представи един на друг.

„Изненадващо за кралска любовна история, тя е започнала в Инстаграм, казва биографът, цитиран от The Sun. Никол твърди, че Меган и Хари са преглеждали профилите си в Инстаграм и са харесали това, което са видели. След това „именно Виолет ги събра наистина“, допълва кралският експерт.

За разлика от Меган Маркъл, чийто профил в Инстаграм е бил публичен преди закриването му, принц Хари е бил по-потаен в приложението. В биографията на двойката от 2020 г. „Да намериш свободата“ се споменава, че херцогът на Съсекс е използвал потребителското име SpikeyMau5 - препратка към прякора му „Спайки“ (той също е използвал псевдонима „Спайк Уелс“ във Facebook). Не е ясно какъв вид съдържание е публикувал Хари, но аватарът на профила е бил каска за мишка в стила на продуцента на електронна музика Deadmau5.

Меган Маркъл започва да следи акаунта през 2016 г. „Без лице, видимо на профилната снимка, само каска във формата на мишка, това нямаше да означава нищо за повечето хора. Но всъщност беше личният акаунт на Хари“, пишат журналистите Скоби и Дюран в „Да намериш свободата“.

Разкрития за кралското семейство от биографията на Меган и Хари „Да намериш свободата“

Не се знае със сигурност обаче дали Меган Маркъл е била наясно, че това в действителност е бил профилът на принца. Херцогинята е заявявала, че не е била наясно кой е Хари, нито се е интересувала от британското кралско семейство.

В интервю за Би Би Си след годежа на двойката Меган споделя какво е попитала приятелката, която ги е запознала. „Не знаех много за него. Затова зададох само един въпрос – приятен ли е? Ако не беше, не изглеждаше, че за мен има смисъл“, твърди по това време херцогинята.

Разкрития за Меган Маркъл и семейството ѝ от книгата на Саманта Маркъл

Прочетете още: 

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти