Биограф разкрива „ожесточен и горчив“ спор на Уилям и Хари заради обвинената в тормоз Меган Маркъл

Меган Хари Уилям
Снимка: Getty

В допълнено издание на „Битката на братята“ биографът Робърт Лейси помества новопоявила се информация за отношенията между принц Уилям и принц Хари, предават от People.

От откъси, публикувани в британския вестник The Times, стават ясни подробности около конфликта между двамата братя, довел до отделянето им в две различни домакинства.

Разкрити тайни на кралското семейство от биографията „Битката на братята“

След като двамата са преодолели съмненията на Уилям към бързите темпове, с които се развива връзката на Хари Меган, отношенията между принцовете се влошават отново през октомври 2018 г., когато херцогът на Кеймбридж научава, че старши помощник в двореца обвинява херцогинята на Съсекс в тормоз.

Когато Уилям разбира за тези твърдения, двамата с брат му имат „ожесточен и горчив“ спор, разказва Лейси, който кара Уилям да предприеме действия за отстраняване на Хари и Меган от общия служебен офис и домакинство.

„Уилям изхвърли Хари“, твърди приближен пред Лейси.

„Когато Хари пламна в яростна защита на жена си, по-големият брат продължи“, гласи откъс от „Битката на братята“. „Хари изключи гневно телефона си, така че Уилям отиде да говори лично с него. Принцът беше ужасен от това, което току-що му беше казано за предполагаемото поведение на Меган, и той искаше да чуе какво има да каже Хари. Случилото се между братята беше ожесточено и горчиво.“

Според информацията на биографа Кейт Мидълтън е била „предпазлива спрямо Меган от самото начало“, а Уилям е споделил пред приятел, че твърденията от есента на 2018 г. подкрепят първоначалните му резерви към Меган.

Новите откъси идват малко преди братята да се съберат за откриването на статуя в памет на покойната им майка - принцеса Даяна, на 1 юли, когато тя щеше да навърши 60 години.

Съвети за красота от принцеса Даяна

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти