Хари призна: Меган не спря да плаче, когато разбра за обвиненията към нея

хари меган гари
Снимка: Getty/Gulliver

В новия документален сериал The Me You Can't See (Моето Аз, което не можеш да видиш), който се фокусира върху грижата за менталното здраве, принцът сервира пред Опра Уинфри нова порция шокиращи разкрития за живота му и колко е важно да бъдеш "искрен и автентичен" и да "споделиш опита си от преживяване, с което се слбъскват много други хора, независимо от техните привилегии". 

По време на разговора Хари навлиза в подробности за сърцераздирателната реакция на съпругата си след вълната от обвинения към нея, че е тормозила персонала си в двореца Кенсингтън, която започва да се разпространява в публичното пространство само дни преди излъчването на шокиращото интервю с Опра Уинфри, в което тя споделя, че по време на първата си бременност е мислила за самоубийство, но психична помощ ѝ е била отказана.

Припомняме, че британското издание The Times твърди, че е подадено оплакване от близък съветник на Меган по времето, когато тя е била работещ член на кралското семейство в двореца Кенсингтън. Нейни представители обаче категорично опровергават.Той твърди, че Меган е изгонила двама лични асистенти от домакинството и е подкопала увереността на трети член на персонала. Според The Times Кнауф е подал жалбата в опит да защити служителите на двореца, за които се твърди, че са били тормозени от херцогинята на Съсекс, понякога до сълзи. Вижте тук и реакцията на Бъкингамския дворец >>>

По повод обвинението говорител на семейство Съсекс заявява пред The ​​Times: "Нека просто наречем това, каквото е – пресметната клеветническа кампания, основана на подвеждаща и вредна дезинформация. Разочаровани сме да видим това клеветническо изобразяване на херцогинята на Съсекс, на което е придадена достоверност от медия. Неслучайно изкривените няколкогодишни обвинения, целящи да подринат херцогинята, биват предадени на британските медии малко преди тя и херцогът да говорят открито и честно за преживяванията си през последните години."

Цялото натрупано напрежение очевидно се отразява неблагоприятно върху емоционалното състояние на херцогинята. Хари споделя:

"Събудих се посред нощ и я заварих да плаче, притиснала възглавницата, за да не я чуя, защото според нея вече нося прекалено голям товар. Това разби сърцето ми. Прегърнах я, поговорихме, а тя не спря да плаче."

Принцът добавя, че благодарение на Меган Маркъл осъзнава, че има нужда от терапия, за да работи върху себе си и да се "поправи":

"В началото на връзката ни осъзнах колко много имам да уча. Тя беше шокирана, когато получи възможността да надникне "зад кулисите" на живота на кралското семейство. Веднъж, когато се скарахме за нещо, тя ми каза: "Мисля, че трябва да потърсиш помощ." По време на този спор, без да го осъзнавам, отново бях 12-годишният Хари."

Проблемите с менталното му здраве се проявяват най-силно през 1997 година, когато майка му - принцеса Даяна, си отива от този свят. Тогава Хари е само на 12 години.

Вижте останалата част от разкритията в нашата галерия:

Признанията на Хари: Меган Маркъл, силата на терапията и призраците от миналото

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти