Принц Уилям чества Деня на бащата по много специален начин

принц Уилям
Снимка: Getty

Херцогът на Кеймбридж, който празнува своя 39-и рожден ден днес, прекара Деня на бащата със сина си принц Джордж и дъщеря си принцеса Шарлот. Тримата заедно дадоха старт на полумаратон в имението на кралица Елизабет - Сандингам.

Триото отброи началото на състезанието и също така приветства всички участващи. Уилям също е забелязан да се държи за ръце с Джордж и Шарлот, докато си проправят път към сцената. От деня на състезанието липсваха съпругата на Уилям - Кейт Мидълтън, както и най-малкото им дете, принц Луи, на 3 години.

В чест на празника Уилям и Кейт също отдадоха специална почит с публикация в социалните мрежи. На нея се вижда табло, на което пише „Честит ден на бащата“, заедно с невиждана досега снимка на Уилям и децата му, както и снимки на баща му принц Чарлз и бащата на Кейт - Майкъл Мидълтън. Сантименталният колаж включва и снимка на покойния дядо на Уилям - принц Филип.

Днес принц Уилям навършва 39 години и още не е потвърденo как ще отпразнува рождения си ден, но е вероятно да го прекара със съпругата си и трите си деца. Кралският експерт Кейт Никъл смята, че херцогинята на Кеймбридж вероятно ще направи всичко възможно, за да гарантира, че принц Уилям се чувства оценен и обичан на рождения си ден. Особено след трудната изминала година за него и кралското семейство.

Кейт Мидълтън и принц Уилям обратно в университетското градче, където се влюбиха

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти