Кейт Мидълтън иска да поправи отношенията в семейството заради Арчи и своите деца, твърди кралски експерт

Кейт Мидълтън
Снимка: Getty

Меган Маркъл и принц Хари станаха родители за втори път, а още преди раждането на дъщеря им се заговори, че Кейт Мидълтън има желание да „поправи нещата“ между двете семейства.

Както вероятно знаете, отношенията между братята Уилям и Хари са разклатени откакто херцогът и херцогинята на Съсекс обявиха оттеглянето си като висши членове на кралската фамилия. За разрива допринесе и откровеният разговор на двойката с Опра Уинфри, излъчен през март, а разкритията за живота в Двореца продължиха и с участието на принц Хари в документалната поредица на Apple TV+, където той призна още подробности за израстването като кралска особа.

Признанията на Хари: Меган Маркъл, силата на терапията и призраците от миналото
Спомените на принц Хари за майка му принцеса Даяна

Според кралския експерт Камила Томини, която пише за британското издание The Telegraph, Кейт много иска да възстанови отношенията между семействата Съсекс и Кеймбридж - отчасти, за да могат Арчи и сестра му да бъдат близки със собствените ѝ деца, принцовете Джордж и Луис и принцеса Шарлот.

„Пораснала близо до собствените си братя и сестри, Пипа, на 37 години, и Джеймс, на 34, херцогинята запази желанието си да зарови томахавката дори след интервюто, излъчено пред глобална аудитория от милиони, вероятно заради контакта на 2-годишния Арчи с братовчедите му“, твърди Томини.

Източник добавя за херцогинята на Кеймбридж: „Нейният естествен инстинкт е да се опита да изглади нещата.“

Кейт е пословична с контактите, които поддържа със своето семейство, разказват от Marie Claire, а двамата с Уилям са в много близки отношения с принц Хари преди оттеглянето му от кралското семейство. Смята се, че херцогът на Съсекс все още е близък със собствените си братовчеди, особено с принцеса Юджини.

Разлики между връзката на Кейт и Уилям и тази на Меган и Хари

Още след погребението на принц Филип през април тази година се твърдеше, че херцогинята на Кеймбридж е направила опит за помирение между братята, заговаряйки първи принц Хари по време на събитието. ► Кейт Мидълтън е послужила като „миротворец“ между принц Уилям и принц Хари, твърди кралски експерт

Смята се още, че Кейт Мидълтън умее да поддържа членовете на семейството сплотени, като по този начин се превръща в достоен заместник на покойния съпруг на кралица Елизабет Втора. ► Кейт Мидълтън наследява принц Филип с важна роля

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти