Кейт Мидълтън е послужила като „миротворец“ между принц Уилям и принц Хари, твърди кралски експерт

колаж принц Уилям принц Хари Кейт Мидълтън
Снимка: Getty

Заради погребението на принц Филип братята Уилям и Хари получиха възможност да общуват на живо през уикенда, а изглежда, че Кейт Мидълтън също има заслуга за това.

Пред Entertainment Tonight кралският експерт Кейти Никол споделя, че съпругата на принц Уилям е изиграла роля на „миротворец“.

погребение принц Филип
Снимка: Getty

„Те бяха много напрегнати, докато влизаха в параклиса“, казва Никол за Уилям и Хари. „Когато излязоха от там, можете да видите, че напрежението се разсейва. И мисля, че това до голяма степен се дължи на херцогинята на Кеймбридж, която предприе разговор с Хари, и когато го направи, можете да видите как осезаемо се отпускат.“

Погребението на принц Филип

Както Уилям, така и Хари участваха в шествието зад ковчега на принц Филип по пътя към параклиса „Сейнт Джордж“, а техният братовчед Питър Филипс беше разпределен между тях. На излизане от храма камерите уловиха Уилям, Кейт и Хари да вървят заедно, докато херцогинята отстъпва назад, за да даде пространство на братята.

„Винаги съм разбирала, че зад кулисите Кейт се е опитвала усилено да постигне сближаване и да действа като миротворец между Уилям и Хари“, казва Никол. „Тя обича Хари и казва, че е сестрата, която той никога не е имал. Сърцето ѝ е разбито да ги вижда скарани и мисля, че тя е един от малкото членове на семейството, които всъщност биха могли да тласнат братята един към друг, което тя и направи по един много фин начин, но и много ефективен.“

„Със сигурност смятам, че тя е изиграла доста важна роля в това братята да влязат в разговор, разбира се, пред световната преса. Всички гледаха“, обяснява още кралският репортер. „Напълно правилно фокусът на деня беше върху херцога на Единбург, ставаше въпрос за сбогуването с него и никой не искаше да има прекалено много внимание върху Уилям, Хари и тази вражда - но светът неизбежно наблюдаваше.“

Кейт Мидълтън на погребението на принц Филип

И наистина фенове на кралското семейство обсъждаха какво биха си казали Хари и неговите роднини след интервюто на Опра Уинфри с принца и съпругата му Меган Маркъл. По време на този разговор, излъчен през март, двойката сподели за расистки коментари в двореца, а херцогът на Съсекс проговори също за напрежението в отношенията със брат си и своя баща.

„Тази близост, това размразяване на ледените отношения със сигурност се е случило извън параклиса. И мисля, че много хора почувстваха облекчение“, казва Никол за очакваното събиране на Хари и Уилям.

„Видях Хари видимо да се отпуска, когато херцогинята на Кеймбридж започна да говори с него“, твърди тя. „Толкова много се спекулираше дали погребалното шествие ще бъде това, което най-накрая ще разреши бурните отношения между братята“. Според Кейти Никол всички се надяват събитието да е дало добро начало за помирение.

Кралският репортер споделя още, че се очаква Хари да пристигне обратно у дома в Калифорния в понеделник. Херцогът на Съсекс остава по-дълго време от предвиденото и ще бъде в родината си за 95-тия рожден ден на кралица Елизабет. Припомнете си тук: Хари удължава престоя си във Великобритания след двучасов разговор с баща си и брат си

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти