3 години щастливо женени: след скандалите и загубата Хари и Меган празнуват в трепетно очакване

Меган и Хари сватба
Снимка: Getty

На 19 май 2018 г. се състоя сватба, за която цял свят говореше месеци преди нея и месеци след това. Принц Хари и Меган Маркъл си казаха „да“ на приказна церемония в църквата „Сейнт Джордж“ в Уиндзор, като не само станаха херцог и херцогиня на Съсекс, но и създадоха история.

Въпреки че вероятността бившата американска актриса или децата на двойката някога да седнат на британския престол беше много малка, Меган е първата американка, и то от смесена раса, която става част от британското кралско семейство. А като прибавим и факта, че членовете му с години са избягвали бракове с разведени, каквато е по-голямата от съпруга си Маркъл, бракът ѝ с Хари си е революция.

Най-сладките моменти любов на Меган и Хари >>>

Сватбата на Меган и Хари в снимки

Двамата се запознават през 2016 година и любовта им пламва веднага, през ноември 2017 година се сгодяват, а от 19 май 2018 година вече са съпрузи. На сватбата бяха поканени 600 души, 2640 души имаха възможността да наблюдават пристигането на булката и младоженеца в Уиндзор. Изчислява се, че 100 000 души са се събрали по улиците, за да видят кралската двойка. 

Година по-късно, на 6 май 2019 г., се роди първородният им син Арчи, който ги направи изключително щастливи.

Хари и Меган отбелязаха първия рожден ден на Арчи със сладко видео >>>

меган хари арчи
Снимка: Getty/Gulliver

Още с първите си публични появи заедно двамата спечелиха сърцата на британците и целият свят се влюби в тях. Те обаче доказаха, че не са типичните кралски особи и заобикалят традициите или деликатно ги нарушават.

Първата публична среща на Мегън Маркъл и принц Хари >>>

През 2020 г. светът за тях се преобърна напълно, а животът им придоби съвсем различен смисъл. На 8 януари 2020 г. принц Хари официално се дистанцира от кралското семейство, обявявайки в съвместно подписано изявление със съпругата си, че желае да получи финансова независимост. Няколко месеца по-късно семейството вече живее в Калифорния, където чертае бъдещите си планове, в основата на които е синът им Арчи Маунтбатън-Уиндзор, който вече е на две годинки.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by English Royalty in the world🌎👑 (@royals.andother.passions_) on

Ексклузивно: Хари и Меган обявиха, че се отказват от кралските си привилегии в шокиращо изявление >>>

В началото на годината Хари и Меган преустановиха „работата си“ като висши членове на британското кралско семейство. Това им позволи да градят нови кариери, сами да печелят парите си и да прекарват по-голямата част от времето си в Америка. Семейството сега живее в Лос Анджелис и учреди благотворителната организация „Арчиуел“.

Хари и Меган разкриха вдъхновението зад името на сина си, а посланието ще използват за нова организация >>>

принц Хари и Меган Маркъл
Снимка: Getty

На българския пазар вече може да се намери и биографичната им книга - „Да намериш свободата“, в която двойката разкрива много за живота си в кралския двор и причините да се откажат от кралските си задължения и да започнат да живеят самостоятелно.

Разкрития за кралското семейство от биографията на Меган и Хари „Да намериш свободата“

Те са решили да не общуват повече с никоя от британските медии, но техни приятели често информират за това, което двамата разказват за дните, когато все още бяха членове на кралското семейство. Още от първите дни американската актриса Маркъл трудно се адаптирала към строгите правила за задълженията на кралското семейство.

Принц Хари и Меган Маркъл с изненадващи разкрития за бащата на херцогинята и смел ход срещу таблоидите >>>

меган маркъл принц хари
Снимка: Getty/Gulliver

Когато принцът и съпругата му се преместили в Америка, актрисата казала на приятели, че за нея е много трудно и че никой от членовете на кралското семейство не стои до нея. Меган била сигурна, че ситуацията щяла да е друга, ако Кейт Мидълтън е била на нейно място.

Кралски живот: вижте невероятното имение на Меган и Хари в Лос Анджелис >>>

Наскоро се заговори и че Меган се завръща във филмовата индустрия и Холивуд. Бившата телевизионна актриса, прочула се с ролята си в сериала "Костюмари", не бе участвала в подобни проекти, откакто започна връзката си с принц Хари.

Обратно към шоубизнеса: Меган Маркъл с първа роля след оттеглянето от кралските задължения >>>

Меган Хари Опра Уинфри
Снимка: Getty

През март 2021 г. Хари и Меган дадоха ексклузивно интервю пред Опра Уинфри, в което направиха някои шокиращи разкрития, като това, че херцогинята на Съсекс е имала мислела за самоубийство, кралското семейство се е страхувало, че Арчи ще се роди с тъмна кожа и че двамата са се оженили тайно дни преди официалната сватба

Наред със скандалните разкрития, Хари и Меган съобщиха и щастливата новина, че очакват второ дете - момиченце, което трябва да се роди през лятото. През ноември 2020 г. Меган Маркъл призна, че е преживяла спонтанен аборт, след като са се преместили в САЩ.

Очевидно животът на Хари и Меган и изключително динамичен и тотално различен. Какво още ще се случи и какви обрати са на път – предстои да разберем всички със затаен дъх.

Меган Маркъл
Снимка: Getty

Още за четене:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти