Неочакваният съюзник на Меган и Хари, който може да сдобри кралското семейството и двойката

Меган Маркъл принц Хари
Снимка: Getty

Смята се, че най-близкият съюзник на херцога и херцогинята на Съсекс в кралското семейство е една от братовчедките на принц Хари - принцеса Южени.

Според информация, публикувана в изданието The Sun, Южени служи като „миротворец“ между семейство Съсекс и останалата част от кралското семейство, като тя може да изиграе ключова роля за поправянето на отношенията между двойката и останалата част от фамилията.

„Сега се смята, че тя дори може да помогне на херцога на Съсекс да се помири с близките си след преместването му в Ел Ей“, казва се в материала на The Sun.

Статията в британското издание не дава обяснения как точно Южени може да събере отново Хари и Меган с останалата част от кралското семейство, отбелязват от Marie Claire, но материалът разглежда подробно близките отношения между принц Хари и неговата братовчедка.

„До известна степен Южени ги познава по-добре от всеки от кралските особи“, каза кралски източник пред Telegraph. „Тя беше там от самото начало“, добавя той, имайки предвид периодът, когато бъдещите херцог и херцогиня започват връзката си.

Южени
Снимка: Getty

Встрани от дългогодишните слухове, че Южени е тази, която ги е запознала, в интервюто с Опра Уинфри, излъчено през март тази година, самата Меган Маркъл спомена близките си отношения с принцесата.

„С Южени се познавахме преди Хари, така че беше комфортно“, сподели тогава херцогинята, а за Южени и съпруга ѝ Джак Бруксбанк допълни: „С тях сме приятелски двойки“, припомнят от People.

Кралските младоженци: принцеса Южени и Джак Бруксбенк

В ранните дни от връзката си Меган Маркъл и принц Хари излизат на двойни срещи заедно с Южени и съпруга ѝ, които пътуват и до Торонто, Канада, за да се видят с двойката, когато Хари посещава Меган, докато тя все още снима сериала „Костюмари“, предават от Ohnamama.bg.

Приближен на кралското семейство сподели пред Us Weekly по-рано през 2021 г., че Меган и Южени „са успели да останат и остават приятелки“ след преместването на херцога и херцогинята на Съсекс в Калифорния миналата пролет.

„Южени наистина е единственият член на кралското семейство, с който Меган все още е близка“, заявява по това време източникът на изданието, а като основна причина за това той определя майчинството.

„Те са малко неочаквана двойка, но поддържат контакт“, твърди още приближеният. „Сближават се покрай бременността си.“ През февруари тази година принцеса Южени роди първото си дете – момче на име Огъст, а Меган Маркъл стана майка за втори път и посрещна дъщеря си Лилибет Даяна.

Сходствата между двете двойки започват още преди това - сватбата на Меган Маркъл и принц Хари се състои през май 2018 г. в параклиса „Сейнт Джордж“ в Уиндзор, а само пет месеца по-късно, през октомври, принцеса Южени се венчава за Джак Бруксбанк там.

Гафове, които са се случили по време на кралските сватби

Въпреки че за разлика от херцога и херцогинята на Съсекс, Южени и нейният съпруг са в очакване на първото си дете две години след като се женят, принцесата ражда на същото място, където се появява и синът на Меган и Хари - болница „Портланд“ в Лондон.

Друг знак за близостта между двете млади семейства е, че след напускането на Великобритания Меган Маркъл и принц Хари предоставят своя дом във Фрогмор Котидж на Южени и Джак, макар че двойката не след дълго го освободи.

 „От всички внуци на кралицата Хари и Южени имат една от най-естествените връзки“, пишат авторите Омид Скоби и Каролин Дюран в биографията „Да намериш свободата“, посветена на Меган Маркъл и принц Хари. „Подобно на Хари, Южени е лоялна, честна и много забавна. Двамата са прекарали заедно много вечери навън в Лондон.“

Разкрити тайни на кралското семейство от биографията „Битката на братята“

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти