Отново заедно! Хари и Уилям се появиха с усмивки на лицата в памет на майка си

принц Хари принц Уилям
Снимка: Getty

Принц Уилям и принц Хари се събраха отново тази година, за да почетат покойната си майка, принцеса Даяна.

В четвъртък двамата братя се появиха в двореца Кенсингтън в Лондон, Англия, и показаха задружност на фона на информацията, че са в конфликт заради изявите на принц Хари след оттеглянето му от кралски задължения заедно с неговата съпруга Меган Маркъл.

39-годишният херцог на Кеймбридж и 36-годишният херцог на Съсекс разкриха дългоочакваната статуя на принцесата на Уелс в градината на двореца, където някога е живяла Даяна, предават от Entertainment Tonight.

Принц Хари и принц Уилям откриват статуя на принцеса Даяна в двореца Кенсингтън

Датата е особено значима, тъй като на 1 юли тази година принцеса Даяна, която загина трагично при автомобилна катастрофа в Париж през 1997 г., щеше да отбележи 60-ия си рожден ден.

Статуята, отдаваща почит на принцесата на Уелс, е създадена от скулптора Ян Ранк-Бродли, който присъства на събитието заедно с градинския дизайнер Пип Морисън.

Скулптурата изобразява Даяна, заобиколена от три деца, които символизират универсалното и благородно въздействие на благотворителната дейност на принцесата.

Братята се обърнаха към присъстващите на събитието в тесен кръг, казвайки: „Днес, на деня, който би бил 60-ият рожден ден на майка ни, ние помним нейната любов, сила и характер - качества, които я превърнаха в действаща сила на добрина по целия свят, променяйки безброй животи към по-добро.“

принц Хари принц Уилям
Снимка: Getty

Вижте още снимки от събитието в галерията!

Принц Хари и принц Уилям откриват статуя на принцеса Даяна в двореца Кенсингтън

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти