Вижте порасналия принц Джордж, който е малко копие на принц Уилям

кейт мидълтън принц уилям принц джордж
Снимка: iStock

Англия успя да запише първата си победа срещу големия си съперник Германия във вечното съперничество между двата отбора на база елиминации на голям футболен форум, съобщиха Gong.bg. За първи път от 1966-а година, когато англичаните триумфират със Световната титла, „трите лъва” победиха Германия с 2:0 в елиминационна фаза на осминафинал от UEFA EURO 2020.

Както знаем, принц Уилям е голям футболен фен и президент на Футболната Асоциация на Великобритания. С широка усмивка и аплодисменти той отпразнува победата в ложата на "Уембли" в присъстието на съпругата си Кейт Мидълтън и най-голямото му дете - принц Джордж. 

На снимките от събитието виждаме колко пораснал е 7-годишният чаровник. Според нас с всеки изминал ден той заприличва все повече на баща си и дори на баба си - принцеса Даяна! Съгласни ли сте?

кейт мидълтън принц уилям принц джордж
Снимка: Getty

Е, принц Джордж е голям щастливец - вече може да се похвали, че е присъствал на Европейското първенство по футбол, и то в учебен ден (без да пропуска час, разбира се).

Националният отбор спокойно може да го обяви и за свой талисман, защото дебютът му съвпадна с историческата победа на англичаните!

Вижте повече тук:

UEFA EURO 2020: Кейт Мидълтън, принц Уилям и принц Джордж ръкопляскат от ложата на "Уембли"

Чаровният син на Уилям явно е наследил интереса си към фубтола от своя татко. Преди две години, по случай рождения му ден, кралското семейство сподели в социалните мрежи негов портрет, на който носи детски футболен екип:

Принц Джордж гледа на живо за първи път английския национален отбор, но преди това придружава родителите си и на други фубтолни мачове.

През 2019-та заедно с мама, тате и сестричката си Шарлът той разтопи сърцата на всички почитатели на кралското семейство, когато показа радостта си след попадения на любимия му отбор Астън Вила:

Още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти