Завръщането на блудния син: Хари е във Великобритания, посрещна го специален човек

принц хари
Снимка: Getty

Принц Хари, който живее в Калифорния заедно със съпругата си Меган Маркъл и двете си деца, вече е пристигнал във Великобритания, за да присъства заедно с брат си на откриването на принцеса Даяна в Кенсингтън. 

В петък, когато херцогът на Съсекс пристига, кралица Елизабет Втора е забелязана да пътува към резиденцията Фрогмор Котидж, където той живееше със съпругата си, преди да се откажат от кралските си привилегии.

Според извънредните мерките във Великобритания Хари трябва да се изолира в продължение на пет дни. Няма информация дали в първия ден от пристигането си е установил контакт с други членове на кралското семейство. 

Признанията на Хари: Меган Маркъл, силата на терапията и призраците от миналото

Посещението на кралицата вероятно не е изненада за никого - от една страна, тя е баба на Хари, а двамата винаги са поддържали топли отношения. По време на интервюто му пред Опра Уинфри през март признава:

"През последната година съм говорил с баба ми много по-често в сравнение с други години. Отнасяме се един към друг с разбиране и добронамереност, което ме изпълва с дълбоко уважение към нея."

От друга страна, дъщеричката на Хари, която се роди в началото на този месец, е кръстена на принцеса Даяна и самата кралица Елизабет Втора. Вижте повече тук >>> Според източник на People щастливите родители са провели видеоразговор с кралица Елизабет Втора веднага щом са се прибрали вкъщи от болницата

Вътрешен човек на изданието Us Weekly пък споделя: „Кралицата беше един от първите хора, на които Хари и Меган разказаха за раждането, и са ѝ изпратили снимки“.

Разлики между връзката на Кейт и Уилям и тази на Меган и Хари

Последният път, когато Хари се прибира във Великобритания, е през април за погребението на дядо си принц Филип. Тогава съпругата му - Меган Маркъл, също не го придружава, защото е бременна с второто им дете - Лилибет Даяна. Това е първото му посещение от повече от година и първия път, в който се вижда с кралското семейство след шокиращото интервю пред Опра Уинфри.

Въпреки възможността загубата на дядо им да сплоти Уилям и Хари, „тези надежди са разбити в рамките на минути след попадането на братята в замъка и извън полезрението на камерите“. Според кралски историк биограф между братята „не е имало помирение“, докато Хари е в Обединеното кралство за погребението на Филип, а техният конфликт „не изглежда вероятно да приключи скоро“.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти