Зодиак:Рак и неговите декади

Зодиак:Рак и неговите декади
Снимка: Thinkstock

Родените в Рак са извънредно емоционални и грижовни, а домашното, семейно гнездо е основен техен ориентир в живота.

Както и родените във всички останали знаци, и те се делят на три декади, всяка от тях със свои особености и характеристики:

Родените в първата декада на Рак (21 юни – 2 юли)

Те са добри хора, а и добре изглеждащи, с пропорционални черти и форми. Най-силно от всички други са привързани към дом и семейство – и родителско, и собствено.

Притежават развито естетично чувство, както и способност да зареждат много енергия от природата и от нейните красоти и форми. Така че не бива да се отдалечават твърде много от всичко това.

Много добре се отразява на тяхната енергия красиво подреденият дом и наличието на живи цветя в него и около него. Силно се нуждаят и от свобода, макар че прекомерната свобода може да им навреди. 

Родените във втората декада на Рак (2 юли – 12 юли)

Те притежават силно развито, крилато въображение, особено много приложимо в изяви, при които словото и ръцете имат важно участие. Умеят да проникват в тайните на духа и битието.

Изразяват се по впечатляващ, запомнящ се начин.Много обичат да четат, най-вече поезия. Не рядко и сами пишат. Трябва да внимават какво говорят и какво мислят, думите и мислите при тях имат голяма сила.

Родените в третата декада на Рак (12 юли – 22 юли)

В тази декада се раждат най-смелите, предприемчиви и динамични раци. Те проявяват афинитет към народните дела и обикновените хора и често са готови да воюват за тях.

Така получават обратно любов и подкрепа, което ги зарежда с много енергия и жизненост. Преследват набелязаните цели с голяма настойчивост.

А тези цели обикновено са високи, най-често в професионалната област. Имат способността да се открояват сред другите хора. И го правят, като най-напред съпреживяват техните проблеми, приемайки ги за свои. 

На всички Раци им предстоят тази година промени и в личен, и в професионален план. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти